Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΜΑ ΤΙ ΠΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ;; ΞΑΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ο ΚΡΑΣΟΚΑΝΑΤΑΣ


Συνεχίζεται η σύγκρουση του δημάρχου Θεσσαλονίκης με τη «Χρυσή Αυγή».
 Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Γιάννης-XIK-Μπουτάρης είπε ότι τα μισά μέλη του εν λόγω κόμματος θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή.
Προφανής αφορμή για την ατάκα του δημάρχου ήταν ένα γεγονός: Είναι έγκλειστο στη φυλακή και πρόκειται να δικαστεί με την κατηγορία του διπλού φόνου μέλος της «Χρυσής Αυγής», που είχε θέσει μάλιστα υποψηφιότητα για το αξίωμα του περιφερειάρχη.
Η απάντηση της «Χρυσής Αυγής» στον Μπουτάρη ηρθε μεσα απο την ιστοσελίδα των εθνικιστών :
Συνεχίζει τις προκλητικές δηλώσεις κατά της Χρυσής Αυγής, ο –για κακή μοίρα των Θεσσαλονικέων- γραφικός δήμαρχος Γ. Μπουτάρης. Τώρα, πληροφορούμεθα ότι βγήκε σε τηλεοπτικό κανάλι και δήλωσε πως «τα μισά μέλη της Χρυσής Αυγής θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή».
Πληροφορίες μας, λένε πως τη δήλωση αυτή την έκανε υπό την επήρεια του γνωστού… προϊόντος που παράγει εν αφθονία (κρασιού), ωστόσο δεν έχουμε καμία επίσημη επιβεβαίωση για κάτι τέτοιο. Καλό θα ήταν πάντως, να του κάνουν και κανένα… αλκοτέστ, μόλις μπαίνει στα τηλεοπτικά στούντιο.
Τέλος, το σίγουρο είναι ότι τα μισά μέλη της Χρυσής Αυγής δεν κινδυνεύουν να πάνε στη… φυλακή, ωστόσο ο Μπουτάρης κινδυνεύει να καταλήξει στο… Δαφνί, αν συνεχίσει έτσι!

Κατά τα άλλα, τη σφοδρή αντίδραση της «Χρυσής Αυγής» έχει προκαλέσει η δεδηλωμένη πρόθεση του κ . Μπουτάρη, να πραγματοποιούν κοινές περιπολίες στη μεθοριακή γραμμή αστυνομικοί από την Ελλάδα και τη Βουλγαρία.
Σε σχετική ανακοίνωσή της η «ΧΑ» έκανε μια «πρόβλεψη» που θυμίζει σενάριο... μεταφυσικού θρίλερ. Τόνισε πως εάν ο δήμαρχος δεν αλλάξει γνώμη για τις κοινές ελληνο-βουλγαρικές αστυνομικές περιπολίες, τότε «θα σηκωθούν οι σφαγιασθέντες υπό των Βουλγάρων από τα μνήματα και θα τον πάρουν στο κυνήγι»!...

iefimerida-χρυσή αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.