Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Άγριος ξυλοδαρμός πατέρα και παιδιού στο Νυδρί Λευκαδας απο Αλβανούς



undefined

Τρεις Αλβανοί ξυλοκόπησαν πατέρα επειδή τους ζήτησε το λόγο γιατί ο γιός τους χτύπησε το παιδί του με σιδερογροθιά.
Το δεύτερο περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού από Αλβανούς σε πατέρα και στο παιδί του έρχεται να αναστατώσει στο Νυδρί της Λευκάδας. Ανυπεράσπιστοι δηλώνουν οι κάτοικοι
Πριν από ένα μήνα Αλβανός χτύπησε χτύπησε άγρια κάτοικο ο οποίος προσπάθησε να τον ξεχωρίσει από καβγά που γινότανε έξω από το μαγαζί του με αποτέλεσμα να βρεθεί με χτυπήματα στο κεφάλι.
Στη φωτογραφία βλέπετε τα αποτελέσματα του ξυλοδαρμού
Το δεύτερο περιστατικό έγινε πριν λίγες μέρες πάλι στο Νυδρί.16χρονος ο οποίος ήταν με την παρέα του δέχτηκε επίθεση από 16χρονο Αλβανό ο οποίος ήταν οπλισμένος με σιδερογροθιά. Τα χτυπήματα ήταν όλα στο πρόσωπα του παιδιού με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο αιμόφυρτος. Ολα είχαν ξεκινήσει πρίν λίγη ώρα στο facebook όταν ο 16χρονος Αλβανός άρχισε να βρίζει και να απειλεί τον 16χρονο Ελληνα...

undefined
Στην φωτογραφία βλέπετε τον 16χρονο Έλληνα 
Το περιστατικό δυστυχώς δεν τελειώνει εδώ και απο και πέρα ξεκινά το ερώτημα του πατέρα ..
«Μπορεί κάποιος να μας προστατέψει?»
Από το νοσοκομείο ειδοποιήθηκαν οι γονείς του Έλληνα 16χρονου οι οποίοι βλέποντας το παιδί τους σε αυτήν την κατάσταση σκέφτηκαν να πάνε στην αστυνομία.. Ζήτησαν από την αστυνομία να κάνουν μήνυση και να γίνει η σύλληψη του δράστη και η απάντηση που πήραν ήταν… «Ελάτε αύριο ..τώρα είναι αργά» Να σημειώσουμε ότι το περιστατικό έγινε στις 11 περίπου το βράδυ. Ο πατέρας του 16χρονου αφού είδε πως η αστυνομία αδυνατεί να τον προστατέψει πήγε στο σπίτι του δράστη ζητώντας τον λόγο από τον πατέρα του 16χρονου Αλβανού. Αποτέλεσμα; Τον χτυπάγαν κάποιοι στιγμή 3 Αλβανοί χωρίς να έχει καμία βοήθεια. Ο ίδιος αιμόφυρτος πήγε στην αστυνομία ζητώντας πάλι να κάνει μήνυση. Η απάντηση ήταν η ίδια..«Ελάτε αύριο..»
undefined
Στην φώτο σας δείχνουμε τον 16χρονο Αλβανό με την σιδερογροθιά ακριβώς όπως την επιδεικνύει  στο facebook στο οποίο συχνά βρίζει τους Έλληνες και την Ελλάδα.

Όλα αυτά τα διηγήθηκε στο onairnews ο πατέρας του 16χρονου ζητώντας την δημοσίευση του περιστατικού μήπως και επιτέλους οι υπεύθυνοι καταλάβουν ότι τα πράγματα έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
Ακολουθεί η επιστολή του απελπισμένου πατέρα ο οποίος γύρισε από το εξωτερικό γιατί αγαπάει την χώρα του και θέλει και τα παιδιά του να μεγαλώσουν στην Ελλάδα.
Κωνσταντίνος (Κον) Γαζής:
Ο γιος μου νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο της Λευκάδας, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήρε εξιτήριο την επόμενη μέρα συνεχίζοντας τις εξετάσεις και τις θεραπείες στα χτυπήματα του και την ανάρρωση του.
Τα μεγάλα ερωτήματα σαν πατέρας τι γίνετε όταν τέτοιοι τύποι θέλουν να ξεσπάσουν με άλλη μορφή βίας, που όπως έχουμε παρατηρήσει γίνετε σε όλη την Ελλάδα με θύματα τα παιδιά μας, οι γονείς και οι παππούδες μας.
Και το κυρίως ερώτημα που είναι η πολιτεία και το κράτος.
Δεν δικαιολογείται να εχει αφήσει απροστάτευτους τους πολίτες και ο καθένας μας να νιώθει απόγνωση και απελπισία προπαντός στις δύσκολες μέρες που ο καθένας μας βιώνει.
Εγώ θέλω να επισημάνω όταν χτυπιέται μία κοινωνία με τέτοιες βίαιες πράξεις φυτρώνει άλλη βία να το αντιμετωπίσει και παρά να το καταδικάσουμε θα τον χαιρετήσουμε για τον απλούστατο λόγο επειδή έχουμε χάσει τον ιστό της κοινωνίας.
Και για αυτούς τους λόγους οι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες και να εφαρμόσουν τους νόμους του κράτους για την προστασία των πολιτών του κράτος.
Επειδή η Λευκάδα είναι μία μικρή κοινωνία και ο καθένας από εμάς γνωρίζει τον έναν και τον άλλον και η αστυνομία της Λευκάδος είναι μέρος της κοινωνίας είμαι σίγουρος πως θα δείξει ευαισθησία σε αυτό το σοβαρό πρόβλημα. Εύχομαι κανένας γονέας πότε να μην περάσει αυτό που έζησε η οικογένεια μου αυτές τις μέρες.
Και το κυρίως ερώτημα σε μία μικρή κοινωνία που όλοι μας με κάποιο τρόπο γνωριζόμαστε (δικαιολογείται να μας έχει αφήσει απροστάτευτους η πολιτεία και το κράτος?).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.