Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Oλα τα φερεφωνα των μεγαλονταβατζηδων κατα της Β.Παπαχρηστου:Πιτσιρίκος για Παπαχρήστου: Να μην αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες!



Ο ανεπάγγελτος αγράμματος ψευτοπροοδευτικός που έκανε τον blogger για να βρει δουλειά στα ΜΜΕ συνηθίζει να κράζει κάθε ελληνόψυχο..

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του έγραψε: «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!». Απάντηση έδωσε και ο γνωστός blogger πιτσιρίκος που σε κείμενό του ζητά να μην αγωνιστεί η πρωταθλήτρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει: «Είναι δικαίωμα της κυρίας Βούλας Παπαχρήστου να έχει ρατσιστικές απόψεις – ακόμα και να είναι οπαδός της Χρυσής Αυγής. Δεν μπορεί, όμως, να εκπροσωπεί την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και σκοπός τους είναι να ενώνουν τις εθνότητες και να τις κρατούν μακριά από τον πόλεμο και τη μισαλλοδοξία. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή πρέπει να φέρει πίσω στην Ελλάδα την Βούλα Παπαχρήστου. Η συμμετοχή της Βούλας Παπαχρήστου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου βλάπτει την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό. Σε μια πολύ κρίσιμη εποχή για την πατρίδα μας, το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η χώρα μας είναι να στέλνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες -το μοναδικό ελληνικό brand που διατηρεί αναλλοίωτη τη δύναμή του και σήμερα- αθλητές με ρατσιστικές αντιλήψεις. Πριν το θέμα πάρει μεγάλες διαστάσεις, η Ελλάδα γίνει διεθνής περίγελος και οι αθλητές μας αποδοκιμαστούν άσχημα στα στάδια και τους αγωνιστικούς χώρους των Ολυμπιακών του Λονδίνου, οι ελληνικές αρχές πρέπει να διασώσουν την τιμή της χώρας και το όνομα των Ολυμπιακών Αγώνων. Η κυρία Βούλα Παπαχρήστου πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Για το καλό της πατρίδας μας. (Στους δεξιούς την βγαίνεις από δεξιά.) 

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ,ΑΝ ΖΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΩΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.