Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ WIND ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ


ΜΑΛΛΟΝ Ο "ΑΓΑΠΟΥΛΑΣ" ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.

Ο Αφρικανός παρουσιάζεται ως καθαριστής τζαμιών (αλήθεια, αφού δεν υπάρχει “μαύρος” να καθαρίζει τζάμια στην Ελλάδα, είναι όλοι Πακιστανοί).Καθόλου ρατσιστικό.

Ο Αφρικανός παρουσιάζεται έτοιμος να κάνει την οποιαδήποτε λαμογιά για το μεροκάματο. Καθόλου ρατσιστικό.

Από την άλλη, ο μεγαλοπαράγοντας. Σίγουρα θα έχει φυγαδεύσει κανένα εκατομμυριάκι στο εξωτερικό.

Άσε που ομολογεί την λαμογιά με τα εισιτήρια.

Καταλάβατε γιατί ουδείς δεν διαμαρτυρήθηκε για την διαφήμιση;
Επειδή η Wind τα σκάει στα βρωμοκάναλα που σήμερα κατηγορούν την Βούλα για “ρατσισμό”, αλλά κυρίως γιατί η προεδράρα θα μπορούσε να είναι ο πρόεδρος κάθε “αθλητικής” επιτροπής που υπηρετεί το “Ολυμπιακό” ιδεώδες.

Σήμερα φίλε Έλληνα, οι ελληνόφωνοι ταλιμπάν σου έκοψαν μισθούς, συντάξεις και ετοιμάζονται να κάνουν δώρο την Αγροτική (αφού κρατήσουν για πάρτη σου το βρώμικο κομμάτι). Γι’ αυτό και χθες φρόντισαν να σου θυμίσουν ότι ο μόνος “Έλληνας” που έχει δικαίωμα ζωής, είναι ο παράγοντας, το λαμόγιο και ο δουλέμπορος. Αυτός έχει το δικαίωμα να ληστεύει εσένα, να σκίζει τον Πίου, αλλά και να προστατεύει τον σκισμένο Πίου από τον νόμο ξαμολώντας τους κραυγάζοντες Ταλιμπάν, μην τυχόν και του απελάσουν τον σκισμένο Πίου.

Α, και εάν κανένας Πίου σηκώσει κεφάλι, τον σφάζουν στο γόνατο οι άλλοι Πίου, οι δεσμοφύλακες, και τότε τα κανάλια που παίζουν την διαφήμιση, μιλούν για “ρατσιστικό έγκλημα”.

Όλα αυτά στην Ελλάδα που ποτέ δεν δέχθηκε αλυσοδεμένο σκλάβο γιατί ξέρει καλά από σκλαβιά και από Οθωμανούς δουλέμπορους. Και θα έλθει η ώρα που θα τους ξεριζώσει από τα σπλάχνα της.
OLYMPIA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.