Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΠΑΚΙΣΤΑΝ :12ΧΡΟΝΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ 8 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ


ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;;

Aπο http://olympia.gr/:
Οι βιαστές δεν έχουν συλληφθεί λόγω της συμμετοχής τους σε μαχητική μουσουλμανική οργάνωση του Πακιστάν!
Σύμφωνα με την ασιατική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (AHRC) οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές αρνούνται να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια – αρνούνται ακόμα και τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο που απαιτείται μετά από καταγγελία βιασμού-  και ο λόγος είναι πως ένας από τους βιαστές του κοριτσιού ισχυρίζεται ότι …έχει παντρευτεί το κορίτσι κατά τη διάρκεια της απαγωγής του!!! Η αλήθεια είναι ότι η αστυνομία δεν διώκει τις Ισλαμικές μαχητικές οργανώσεις και αυτού του είδους οι απαγωγές έχουν πλέον καθιερωθεί!
Το 12χρονο κοριτσάκι αρνείται ότι κάποιος γάμος έλαβε χώρα κατά την 8μηνη απαγωγή του. Το αποκορύφωμα της αδιαφορίας των πακιστανικών αρχών είναι ότι η αστυνομία …προειδοποίησε τους γονείς του κοριτσιού να …παραδώσουν το κορίτσι τους στον ‘νόμιμο’ σύζυγό του ώστε να αποφύγουν την ποινική δίωξη που ενδέχεται να κατατεθεί εναντίον τους από τον βιαστή (!!!).

Η μικρή Άννα (το επίθετο παρακρατείται), είναι μια 12χρονη χριστιανή, κόρη του Arif Masih, οδοκαθαριστή στην Lahore, την πρωτεύουσα της επαρχίας Punjab. Η Άννα απήχθει από δύο Μουσουλμάνους στις 24 Δεκεμβρίου 2010, μία ημέρα πριν από τα Χριστούγεννα. Σύμφωνα με την έκθεση που έστειλε η Μειονοτική Κίνηση του Πακιστάν,
εκείνη την ημέρα το πρωί η φίλη της Νίδα, η οποία ζει στη γειτονιά της, ήρθε στο σπίτι της και της ζήτησε να πάνε για ψώνια. Σύμφωνα με το σχέδιο των δραστών, η φίλη της την πήγε σε ένα δρόμο όπου περίμεναν στο αυτοκίνητο. Η Νίδα σύστησε  το δράστη ως θείος της.

Η Άννα μεταφέρθηκε σε ένα σπίτι όπου βιάστηκε. Μετά από δυο ημέρες, κάποιες γυναίκες συγγενείς των βιαστών, της έφεραν μερικά έγγραφα τα οποία της είπαν να τα υπογράψει αν ήθελε να ελευθερωθεί. Τελικά η 12χρονη υπέγραψε τα έγγραφα με δισταγμό αλλά δεν την απελευθέρωσαν. Τα έγγραφα αφορούσαν τον …γάμο της με έναν από τους δράστες, τον Muhammad Irfan. Τη μετέφεραν σε διάφορα μέρη όπου της ασκούσαν πίεση να ασπαστεί το Ισλάμ. Όταν αρνιόταν την κακοποιούσαν και την χτυπούσαν.

Παρόλο που ο πατέρας της αμέσως κατήγγειλε την απαγωγή της κόρης του, η αστυνομία δεν πήρε κανένα μέτρο για …8 μήνες! Το κορίτσι τελικά κατάφερε να δραπετεύσει τον Σεπτέμβριου του 2011 και να καταφύγει στο σπίτι της. Ωστόσο…οι βιαστές μέσω της θρησκευτικής τους οργάνωσης, επικοινώνησαν με την αστυνομία και δήλωσαν ότι το κορίτσι εγκατέλειψε τον σύζυγό του με αποτέλεσμα ολόκληρη η οικογένεια να κρύβεται από τους δράστες!

Η ειρωνεία είναι πως η αστυνομία ποτέ δεν ρώτησε τους δράστες και την θρησκευτική ομάδα τους, πως ένα 12χρονο θα μπορούσε να παντρευτεί όταν σύμφωνα με το νόμο ο γάμος κάτω από τα 16 είναι …παράνομος! Απλή απόδειξη της δύναμης που ασκούν στην κυβέρνηση της χώρας η φανατικές ισλαμικές οργανώσεις. Στο Πακιστάν οι απαγωγές με σκοπό τον γάμο και την μεταστροφή στο Ισλάμ, είναι κοινή πρακτική! Οι αρχές ποτέ δεν ασκούν το νόμο όταν πρόκειται για Ισλαμικές οργανώσεις επειδή οι ομάδες αυτές επιτελούν τεράστιο έργο υπέρ του Ισλάμ. (!!!)

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.