Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

ΚΙ ΑΛΛΟ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ" ΕΓΚΛΗΜΑ : ΠΩΛΟΝΟΣ "ΚΑΘΑΡΙΣΕ" ΔΥΟ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ


Στη σύλληψη ενός Πολωνού προχώρησε η αστυνομία για το διπλό φρικιαστικό έγκλημα που έγινε την Τετάρτη στα Σεπόλια, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη άτομα. 

Στις 10 πρωί του Δεκαπενταύγουστου οι κάτοικοι στην οδό Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια είδαν αίμα σε ένα κάδο απορριμμάτων και όταν σήκωσαν το καπάκι ήρθαν αντιμέτωποι με ένα μακάβριο εύρημα.

Ένας άντρας αλλοδαπός -Πολωνός στην καταγωγή - βρισκόταν νεκρός με τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό. Ακριβώς απέναντι από το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα μέσα στον κάδο και συγκεκριμένα σε ισόγειο διαμέρισμα παρακείμενης πολυκατοικίας υπήρχε ακόμη ένα πτώμα. Οι αστυνομικοί το ανακάλυψαν αφού αντιλήφθηκαν ότι η είσοδος ήταν μισάνοιχτη και τότε μπήκαν στο διαμέρισμα για έρευνα.

Ισχυρές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο, απέκλεισαν το δρόμο, ενώ επί τόπου μετέβη ιατροδικαστής ο οποίος προσπάθησε να διασαφηνίσει τα αίτια και την ώρα θανάτου των δύο αλλοδαπών.

Σύμφωνα με αστυνομικούς, όλα δείχνουν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών.

Η περιοχή στη συμβολή των οδών Αγίου Μελετίου και Αδμήτου κοντά στο αμαξοστάσιο του ΗΛΠΑΠ παρέμεινε για ώρες αποκλεισμένη.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.