Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Ο Αντιπρόεδρος της Τουρκικής κυβέρνησης έρχεται στην Θράκη

Ο κ. Μπεκίρ Μποζντάγ, συνοδευόμενος από
αντιπροσωπεία Τούρκων αξιωματούχων θα γιορτάσει το Μπαϊράμι του Ραμαζανιού στον Έχινο Ξάνθης.
Ο Μπεκίρ Μποζντάγ συνοδευόμενος από μια αντιπροσωπεία αξιωματούχων θα φτάσει στη Δυτική Θράκη στις 17 Αυγούστου και αναμένεται να πραγματοποιήσει μια τριήμερη επίσκεψη στη περιοχή. Ο κ. Μποζντάγ θα γιορτάσει το μπαϊράμι στο χωριό Εχίνος της Ξάνθης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντιπρόεδρος της Τουρκικής Κυβέρνησης, Μπεκίρ Μποζντάγ, πρόκειται να πραγματοποιήσει επαφές στην Κομοτηνή, την Παρασκευή, 17 Αυγούστου.
Ο Μποζντάγ και οι συν αυτώ, θα επισκεφθούν μειονοτικούς συλλόγους και ιδρύματα ενώ στη συνέχεια το βράδυ της ίδιας μέρας θα παραβρεθούν σε “Ιφτάρ” στη Φιλύρα.
Ο Αντιπρόεδρος της Τουρκικής Κυβέρνησης, Μπεκίρ Μποζντάγ με τη συνοδεία του, θα πραγματοποιήσουν επαφές στο νομό Ξάνθης ενώ μετά από τις επαφές τους στην πόλη της Ξάνθης, θα μεταβούν στην ορεινή περιοχή του νομού, όπου θα επισκεφθούν το δήμο Μύκης.
Ο Μπεκίρ Μποζντάγ, θα παραβρεθεί το ίδιο βράδυ σε “Ιφτάρ” στο χωριό Κένταυρος, ενώ την Κυριακή, 19 Αυγούστου, θα γιορτάσει το μπαϊράμι στον Εχίνο.
Κατά την την επίσκεψη του κ. Μποζντάγ στη Δυτική Θράκη θα τον συνοδεύσουν ο Γενικός Διευθυντής του Ερευνητικού Κέντρου Ισλαμικής Ιστορίας Τέχνης και Πολιτισμού κ. Χαλίτ Ερέν, ο πρόεδρος της Διεύθυνσης Τούρκων του Εξωτερικού και συγγενών κοινοτήτων και πληθυσμών της Τουρκικής Πρωθυπουργίας, Κεμάλ Γιουρτνάτς καθώς και οι βουλευτές Χακάν Τσαβούσογλου και Μεχμέτ Μουεζίνογλου που κατάγονται από τη Δυτική Θράκη και ορισμένοι εξέχοντες γραφειοκράτες.
http://kostasxan.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.