Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Αποθηκεύει τρόφιμα το Ιράν! Εμείς κάνουμε μπάνια.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ. Ο ΟΠΟΙΟΣ -ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ- ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΑ. ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΟΤΑΝ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ; ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΛΛΙΟΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ Η ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ!

Ετοιμάζεται να αμυνθεί…
Σύμφωνα με το Ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Mehr το Ιράν έχει αρχίσει να αποθηκεύει προμήθειες τροφίμων για τον πληθυσμό του, διάρκειας τριών μηνών. Ο Ιρανός υφυπουργός Χασάν Ραντμαρντ δήλωσε, ότι η χώρα αγοράζει σιτάρι, μαγειρικό λάδι, ζάχαρη και ρύζι για το αποθεματικό τροφίμων.
Ο Ραντμαρντ δήλωσε ότι η απόφαση ήρθε με βάση διάταγμα του προέδρου Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ και πρόσθεσε ότι μέρος των τροφίμων έχει ήδη εισαχθεί.
Το εμπόριο του Ιράν με άλλες χώρες έχει παρεμποδιστεί από τις Η.Π.Α. και την Ε.Ε. καθώς επέβαλαν τραπεζικό και ασφαλιστικό εμπάργκο στην Τεχεράνη λόγω του επίμαχου πυρηνικού της προγράμματος. Η Δύση υποψιάζεται ότι το Ιράν επιδιώκει την κατασκευή πυρηνικών όπλων, κάτι που το Ιράν αρνείται. 

ΠΗΓΗ: LIAKO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.