Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ, ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ.



 ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΚΟΤΖΑΚ.

ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΔΗ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ..

"Ως γνωστόν, το Σύνταγμα της Ελλάδος στο άρθρο 11 παρ. 2, αναγνωρίζει το δικαίωμα του συνέρχεσθαι και συναθροίζεσθαι μόνο στους Έλληνες και όχι στους αλλοδαπούς και πολύ περισσότερο, όχι δα σε αλλοδαπούς παράνομους και λαθραίους.
Προχθές στη Βουλή το τόνισε αυτό ο Ηλίας Κασιδιάρης στον υπουργό Προ-Πο Δένδια και ο Δένδιας με ύφος τριών Καρδιναλίων και πέντε καθηγητών Συνταγματικού Δικαίου του Χάρβαρντ, απάντησε πως οι αλλοδαποί έχουν αυτό το δικαίωμα του συνέρχεσθαι και συναθροίζεσθαι, γιατί αυτό λέει αναφέρεται στο άρθρο 11 της ΕΣΔΑ (Ευρωπαϊκή Σύμβαση για την προάσπιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου και των θεμελιωδών ελευθεριών)!!!!
Απαντώ λοιπόν στον ανεκδιήγητο και πανάσχετο αυτό μπαγλαμά υπουργό πως θα πρέπει αμέσως να ξαναπάει να φοιτήσει από την αρχή στην Νομική, γιατί από νομικά είναι εντελώς ανίδεος και απορώ πως τον παρουσιάζουν και ως πετυχημένο δικηγόρο και εξηγούμαι:

Στο άρθρο 28 του Σ. μπορεί μεν να αναφέρεται πως οι διεθνείς συμβάσεις, από την επικύρωσή τους από την Βουλή με νόμο, να αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του εσωτερικού ελληνικού δικαίου και να υπερισχύουν από κάθε άλλη αντίθετη διάταξη νόμου, όμως το ίδιο άρθρο αναφέρει επίσης πως για να έχει τελικά μία διεθνής σύμβαση, όπως η ΕΣΔΑ που επικαλέστηκε ο φερόμενος ως Υπουργός, συνταγματική ισχύ, θα πρέπει να ισχύει ταυτόχρονα και η αρχή της αμοιβαιότητας ως καθοριστικός παράγοντας ισχύος. Αυτά όμως τα έκανε μαμ ο Δένδιας....
Δεν μπορεί λοιπόν ο Δένδιας να κοροϊδεύει τον Ελληνικό λαό λέγοντας πως έχουν και οι αλλοδαποί και μάλιστα οι παράνομοι, το δικαίωμα του συνέρχεσθαι και συναθροίζεσθαι, δικαιώματα που σύμφωνα με το Σύνταγμα μας, τα έχουν μόνο οι Έλληνες.
Συγκεκριμένα το άρθρο 28 του Σ. αναφέρει: "H εφαρμογή των κανόνων του διεθνούς δικαίου και των διεθνών συμβάσεων στους αλλοδαπούς, τελεί πάντοτε υπό τον όρο της αμοιβαιότητας."
Εμείς οι Έλληνες κύριε Δένδια, έχουμε δικαίωμα να συνερχόμαστε και να συναθροιζόμαστε στο Ισλαμαμπάντ, την Καμπούλ, το Ελ Ριάντ, το Αλγέρι, το Χαρτούμ, το Λάγκος, την Τεχεράνη και τη Βαγδάτη; ΟΧΙ. Συνεπώς σύμφωνα με το 28 του Συντάγματος, δεν έχουν δικαίωμα να συνέρχονται και να συναθροίζονται στην Ελλάδα ΚΑΤ' ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑ, ούτε οι Πακιστανοί, ούτε οι Αφγανοί, ούτε οι Ιρανοί, ούτε οι Ιρακινοί, ούτε οι Σουδανοί, ούτε οι υπόλοιποι αλλοδαποί και μάλιστα λαθραίοι και παράνομοι.
Και μάθετε κύριε φερόμενε ως Υπουργός και Νομικός, πως ακόμα και το άρθρο 11 της ΕΣΔΑ, ναι μεν αναφέρεται σε αλλοδαπούς, αλλά στους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ και γιαυτό και αναφέρονται ως πολίτες μιας και οι λαθραίοι δεν είναι πολίτες μιας χώρας, δηλαδή δεν έχουν πολιτικά δικαιώματα και όχι σε παρανόμους και λαθραίους μπουκαδόρους.
Ειδικότερα το άρθρο 11 της ΕΣΔΑ και γενικότερα η ΕΣΔΑ, την οποία βλακωδώς επικαλείται ο φερόμενος ως υπουργός και άλλοι άσχετοι, δεν μιλάει για πολιτικά δικαιώματα όπως αυτό του συνέρχεσθαι και συναθροίζεσθαι αλλά μόνο για ανθρώπινα δικαιώματα. Άλλο πράγμα είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα όπως αυτά στην ανθρώπινη μεταχείριση, συνθήκες παραμονής, συνθήκες κράτησης, συμπεριφορά των αρχών, δικαστική αρωγή και υπεράσπιση, κράτηση και φυλάκιση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κλπ και άλλο πράγμα, εντελώς διαφορετικό, είναι τα πολιτικά δικαιώματα όπως οι συγκεντρώσεις, το εκλέγειν και εκλέγεσθαι κλπ δηλαδή δικαιώματα τα οποία απορρέουν καθαρά από το Σύνταγμα της κάθε χώρας και όχι από την ΕΣΔΑ.
Εντωμεταξύ εκτός από το άρθρο 11 υπάρχει και το άρθρο 16 το οποίο ο Δένδιας το έκανε και αυτό μαμ.. Ας το διαβάσουμε χωρίς σχολιασμό...
Άρθρo 16
Περιoρισμoί στηv πoλιτική δραστηριότητα τωv αλλoδαπώv
Ουδεμία διάταξις τωv άρθρωv 10, 11 και 14 δύvαται vα θεωρηθή ως απαγoρεύoυσα εις τα Υψηλά Συμβαλλόμεvα Μέρη vα επιβάλλωσι περιoρισμoύς εις τηv πoλιτικήv δραστηριότητα τωv ξέvωv.
Όπου Υψηλά Συμβαλλόμενα Μέρη είναι τα κράτη, όπως η Ελλάδα. Αυτά για να μην μας δουλεύουν οι προπαγανδιστές και οι ψεύτες που μόνη τους έννοια είναι η παγκοσμιοποίηση και η «κινεζοποίηση» των Ελλήνων. Αν και, το επαναλαμβάνουμε, ακόμα και αν η Σύμβαση τους δικαίωνε εμείς θα συνεχίζαμε να φωνάζουμε και να απαιτούμε να είναι η εθνική ανεξαρτησία και το εθνικό συμφέρον υπεράνω της οποιασδήποτε σύμβασης.
Και τώρα κύριε Προ-Πο ξαναγραφτείτε στη Νομική να τα μάθετε καλύτερα γιατί έχω αμφιβολίες για το εάν πατήσατε ποτέ το πόδι σας στην Νομική Σχολή ή τελικά κατορθώσατε όντως να πάρετε πτυχίο... Εκτός βέβαια και εάν προσπαθείτε να κοροϊδέψετε τον κόσμο οπότε και σας πληροφορώ πως οι χρυσαυγίτες δεν είναι αμόρφωτοι όπως νομίζετε, όπως αμόρφωτοι, στουρνάρια, όρνια, τούβλα και μπετόβλακες είναι αυτοί που σας ψηφίζουν... Αυτά που ξέρετε, στους ομοίους σας και στα όρνια ψηφοφόρους σας και μόνο, όχι σε τα μας.
ΠΗΓΗ: YGRO-PYR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.