Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΑΔΑΛΟ: ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ Ο ΕΝΗΛΙΚΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ!



Μέγα σκάνδαλο στον χώρο της δικαιοσύνης. Ενώ το μουσουλμανικό κτήνος είχε δηλώσει ότι ήταν 21 ετών άλλαξε κατά την απολογία του την ημερομηνία γεννήσεως του και τώρα υποστηρίζει ότι είναι 19! Οι μισέλληνες λειτουργοί της "δικαιοσύνης" έκαναν δεκτή την απαίτηση του! Δηλαδή εάν αύριο δηλώσει 12 ετών τι θα κάνετε; Θα το δεχθείτε θλιβεροί γραικύλοι; Ο μπάσταρδος προστατεύεται από το Σύστημα. Κάποιος ή κάποιοι φοβούνται. Τα δίνουν όλα οι μασόνοι. Να εύχεστε σάπιοι να μην βγει φωτογραφία του προς τα έξω. Θα σας λυπηθεί μέχρι και ο πατέρας σας ο διάβολος.

Υ.Γ. Τον δασκάλεψε καλά η Αλεξάνδρα Δήμου, η τραβάτε με και ας κλαίω συνήγορος του κτήνους. Θα παρακαλούσαμε εάν κάποιος διαθέτει πληροφορίες για τις υποθέσεις που έχει κατά καιρούς αναλάβει η εκ Μυκόνου ορμώμενη "κυρία" να στείλει μήνυμα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο.

1 σχόλιο:

  1. Μέσω της πρεσβείας μπορούν να μάθουν την ηλικία του μπάσταρδου .

    Εγώ προτείνω να μην τον βάλουν φυλακή ... να τον αφήσουν ελεύθερο αφού πρώτα δημοσιεύσουν την φωτογραφία του ... Δεν υπάρχει κανένας αστυνομικός να μας δώσει μια φωτογραφία του έστω από κινητό τηλέφωνο ... άντε ρε Έλληνες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.