Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Θαύμα :Λουκέτο στο ξενοδοχείο της Πάρου που δούλευε ο Πακιστανός δράκος.


Με ποινή κλεισίματος 5 ημερών τιμωρήθηκε η επιχείρηση της Πάρου στην οποία εργαζόταν παράνομα ο Πακιστανός που κακοποίησε την 15χρονη.
Ανάλογή με αυτή ποινή επιβλήθηκε και σε άλλη επιχείρηση του νησιού, που απασχολούσε παράνομους μετανάστες.
Από την στιγμή που έγινε γνωστό το περιστατικό, το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας διενήργησε, κατ' εντολή του υπουργού, ελέγχους τόσο στο ξενοδοχείο που εργαζόταν ο Πακιστανός, όσο και σε άλλες επιχειρήσεις της περιοχής.
Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εργασίας αναφέρει ότι αποτελεί άμεση προτεραιότητα της πολιτικής του, η διασφάλιση της νομιμότητας στην αγορά εργασίας, των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των άνεργων Ελλήνων και των νόμιμων μεταναστών.
Επιπλέον, επιδιώκεται η προστασία του υγιούς ανταγωνισμού μεταξύ των επιχειρήσεων και η αποθάρρυνση της εισόδου και της παραμονής στη χώρα των λαθρομεταναστών.
iefimerida.gr


ΣΧΟΛΙΟ MAΣ :ΕΠΡΕΠΕ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΤΗΝ 15ΧΡΟΝΗ ΜΥΡΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ.
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.