Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

"Θεοφίλου είσαι ένας άνανδρος φονιάς": Έξοχη περιγραφή των "ποιοτικών" χαρακτηριστικών του συνόλου των ατόμων που ανήκουν στον χώρο της άκρας αριστεράς.

 
 
Συγκλονίζει η επιστολή που αποδίδεται στην αδελφή του 54χρονου οδηγού ταξί που έπεσε νεκρός από τα πυρά των ληστών της τράπεζας στη Νάουσα της Πάρου και αναπαράγουν σήμερα Τρίτη τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με την επιστολή που δημοσιεύει το "Εθνος", η αδερφή του άτυχου θύματος εκφράζει την οργή της για τον Τάσο Θεοφίλου, όπου μεταξύ άλλων αναρωτιέται "...γιατί δεν τον πυροβολήσατε στα πόδια;".
Η επιστολή - απόγνωσης έχει ως εξής:
"Αυτό το παλικάρι, που ατενίζει τον φωτογραφικό φακό με τόση νηφαλιότητα, να το χαίρονται οι γονείς που το έκαναν... Την ωραία διαπαιδαγώγηση που του πρόσφεραν ώστε να βγει ένας χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία... Εύγε!!!

Και μετά τον έστειλαν πανεπιστήμιο και μάλιστα στη Θεολογική Σχολή. ...Για να μάθει εκεί πώς να αγαπάει αλλά και να βοηθάει τον πλησίον του... Τα έμαθε τόσο καλά το καλό αυτό παιδί... που είπε μια μέρα... Ρε!! Εγώ είμαι πολύ έξυπνος, δεν είμαι σαν τα άλλα ζώα τους συνανθρώπους μου που δουλεύουν και τους εκμεταλλεύεται αυτό το άτιμο καπιταλιστικό κράτος... Γιατί να δουλεύω; Θα κάνω ληστειούλες, θα σκοτώνω τους βλάκες που θα με εμποδίζουν και ΟΚ, μετά θα ζω σαν βασιλιάς!!! Ευτυχισμένος, άνετος, ωραίος...
Μια χαρά τα μάθατε στο Πανεπιστήμιο, κύριε Θεοφίλου!!! Μπράβο σας... όμως κάνατε καλή δουλειά στην Πάρο... 4 σφαίρες ευχαριστηθήκατε να πυροβολείτε... καλός σκοπευτής, άριστος!!! Ρίξατε μία στο χέρι, 2 στο στήθος, την τέταρτη στο κεφάλι... Για ποιο λόγο τη ρίξατε; Τι φοβηθήκατε; Μήπως σηκωθεί να σας κυνηγήσει;
Δεν φοβηθήκατε, κύριε Θεοφίλου... απλώς είσαστε ένας κοινός ψυχρός δολοφόνος, ένας απατεώνας, ένας ληστής, ένας παλιάνθρωπος που κρύβεστε πίσω από τον τίτλο του Αναρχικού... Ενας άνανδρος φονιάς!!!
Κύριε Θεοφίλου... σκοτώσατε έναν άνθρωπο που τη συγκεκριμένη ημέρα δούλευε από το προηγούμενο βράδυ στις 9 μέχρι την ώρα που τον σκοτώσατε μπαμπέσικα... Ηθελε μισή ώρα να τελειώσει η βάρδιά του, να πάει στο σπίτι του... Ενας μεροκαματιάρης που δούλευε τίμια... Στα πόδια, κύριε Θεοφίλου, γιατί δεν ρίξατε να τον σταματήσατε; Γιατί; Θα σας πω γιατί... Γεννηθήκατε δολοφόνος έτσι απλά... κρίμα... το παιδί του έχει ακριβώς την ίδια ηλικία με εσάς... Εύγε!!! Κύριε Θεοφίλου, κάνατε καλή δουλειά!!! Πετύχατε άριστα τον στόχο σας! Αααα μην ξεχάσω... Για κοιτάξτε το σακίδιό σας... Μήπως σας έπεσε η Αγία Γραφή στην Πάρο; Σαν καλός χριστιανός και καλό παιδί που είστε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.