Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΟΥ ONALERT ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ONALERT, ΤΟΥΣ ΘΕΡΜΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΜΕΔ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ "ΦΙΛΙΑΣ", ΟΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΙΟ. ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΕΛΗΞΕ. ΟΣΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ.

Όταν η Αθήνα καιγότανε το 2008 το θέμα των κουκουλοφόρων είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις και τα δύο μεγάλα κόμματα -τότε μεγάλα- ΠΑΣΟΚ και ΝΔ,μαζί με τον δυναμικό -τότε- ΛΑΟΣ, είχαν "χρεώσει" τους κουκουλοφόρους στο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν βλέπουμε την ίδια ενόχληση με τα όσα για πολλοστή φορά απεικονίζονται σε φωτογραφίες σαν κι αυτή που δημοσιεύουμε. Οι "κρανοφόροι" με τα πανετελόνια παραλλαγής -η νέα...μιλιτέρ κολεξιόν της Χρυσής Αυγής- να φέρονται με ιδιαίτερη βιαιότητα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.

Ως πότε η πολιτεία και το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως σκοπεύει να ανέχεται τέτοιου είδους τραμπούκικες συμπεριφορές;

Ως πότε θα θεωρεί νόμιμες τις κλήσεις της Χρυσής Αυγής για δημιουργία...αποσπασμάτων ασφάλειας,όπως έγινε στην Ηλίεια;

Ως πότε θα ανεχόμαστε τέτοιου είδους απαράδεκτες συμπεριφορές,επειδή λέει η Χρυσή Αυγή ψηφίστηκε από 400.000 ψηφοφόρους; Και τα υπόλοιπα εκατομμύρια ψηφοφόρων που δεν την ψήφισαν γιατί πρέπει να ανέχονται τέτοιες απαράδεκτες τραμπούκικες συμπεριφορές.

Μήπως η κυβέρνηση βολεύεται από την ύπαρξη αυτών των κρανοφόρων;

Ελπίζουμε όχι. Όπως ελπίζουμε να ξυπνήσει και να συμμαζέψει τους κυρίους με τα κράνη πριν να θρηνήσουμε νεκρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.