Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Πακιστανοί παίρνουν πακιστανούς δια της βίας μέσα από τα σπίτια τους στο κέντρο της Αθήνας!!! (video)


ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΒΙΝΤΕΟ;;;
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Κος ΔΕΝΔΙΑΣ;; ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΉΠΩΣ; 
Το νόμο στα χέρια τους παίρνουν όποτε και όπου χρειαστεί οι Πακιστανοί που βρίσκονται στην χώρα μας.. Μάλιστα, δεν διστάζουν να κινηματογραφήσουν τις ενέργειες τους και....να τις προβάλουν στο διαδίκτυο. Χαρακτηριστικά είναι τα δύο βίντεο που σας παραθέτουμε, στα οποία θα δείτε εικόνες απο το κέντρο της Αθήνας, με τους Πακιστανούς να πλακώνουν στο ξύλο ομοεθνείς τους.  Η πολιτεία όπως πάντα.. απούσα! Εμείς θα παραθέσουμε και το κανάλι που φιλοξενεί στο youtube τα βίντεο ντροπής, σε περίπτωση που κάποιοι θελήσουν επιτέλους να ασχοληθούν.. Ανάμεσα στα βίντεο υπάρχουν Πακιστανοί που μιλούν για το ρατσισμό που βιώνουν στην χώρα μας, αλλα και για τις Ελληνικές επιθέσεις. Πουθενά δεν αναφέρουν για τους βιασμούς, τις ληστείες, τις δολοφονίες που καθημερινά διαπράττουν οι ομοεθνής τους σε βάρος μας.. Η πλύση εγκεφάλου στον Πακιστανικό λαό συνεχίζεται..Το κανάλι βρίσκεται εδώ..

Αν δείτε προσεκτικά στο δεύτερο βίντεο
θα δείτε και φάτσες γνωστών εκπροσώπων των πακιστανών
Οι οποίοι συμμετέχουν μαζί με ομοεθνείς τους στην "σύλληψη" η όπως θέλετε πείτε το πακιστανών...υποκαθιστώντας την Ελληνική Αστυνομία!!
Σε αυτά οι γνωστοι ευαισθητούληδες προοδευτικάριοι δεν θα πουν κάτι;
πως γίνετε πακιστανοί να πηγαίνουν και να παίρνουν πακιστανούς με την βία μέσα από τα διαμερίσματα τους;;;;...για οποιοδήποτε
 λόγο.....δεν υποκαθιστούν τον νόμο αυτοί;;;; είναι νόμιμο αυτό;;;;
Ο Υπουργός δικαιοσύνης θα ασχοληθεί; ένας εισαγγελέας μήπως; 
όχι τίποτα άλλο...αλλά μετά αν εξαφανιστούν αυτοί που δείχνουν τα βίντεο θα βγαίνουν κάποιοι και θα λένε για ρατσιστικά εγκλήματα!!
Υ.Σ προς ευαισθητούληδες και λοιπούς δήθεν αντιρατσιστές
μην βιαστείτε να κατεβάσετε η να διορθώσετε τα βίντεο που κάποιοι από τους δικούς σας τα ανέβασαν ...πανηγυρίζοντας μάλιστα γι αυτά...έχουμε φροντίσει να κρατήσουμε αντίγραφα.
greek alert -trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.