Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Το ΠΑΜΕ θα κάνει κατάληψη στον 902;


ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!


Με μια ανακοίνωση, το ΚΚΕ βάζει τέλος στην τηλεόραση του, 902, που διατηρούσε χρόνια με τους δεκάδες εργαζόμενους να βρίσκονται κυριολεκτικά στον αέρα.
Πολλοί αναρωτιούνται πως το ΚΚΕ που προσπαθεί να διασφαλίσει τα συμφέροντα των εργαζομένων σε άλλες επιχειρήσεις, άφησε στον αέρα τους δικούς του εργαζόμενους κλείνοντας το κανάλι από το οποίο βέβαια είχαν απολυθεί αρκετοί εργαζόμενοι, τεχνικοί και δημοσιογράφοι.
Χαρακτηριστικά, στην ανακοίνωση αναφέρει πως «κατανοούμε τη δραματική κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι που μένουν χωρίς δουλειά. Θα τους στηρίξουμε όσο μπορούμε περισσότερο. Η προστασία των ανέργων πρέπει να γίνει υπόθεση όλου του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Η εξάλειψη της ανεργίας αποτελεί για το ΚΚΕ κεντρικό πρόβλημα που η λύση του συνδέεται με ριζικές αλλαγές στο επίπεδο της οικονομίας και εξουσίας».
Όσο για τα έσοδα του καναλιού από τις διαφημίσεις, η ανακοίνωση αναφέρει πως «τα έσοδα του «902» από αυτήν την πηγή είναι πενιχρά, επειδή είναι σταθμός του ΚΚΕ. Οι καπιταλιστές που διαθέτουν μεγάλο πακέτο για διαφήμιση δεν ενισχύουν ένα μέσο προπαγάνδας που στηρίζει το λαϊκό κίνημα και το δίκιο των εργαζομένων. Ακόμη και από την κρατική διαφήμιση ο «902» έπαιρνε ψίχουλα. Είναι μέρος της συνολικότερης επίθεσης στο ΚΚΕ, που εντείνεται και θα εντείνεται όσο οξύνεται η ταξική πάλη».
Αυτό για το οποίο αναρωτιόμαστε όλοι εμείς οι υπόλοιποι - που δεν είμαστε μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ- είναι για το εάν το ΠΑΜΕ θα προχωρήσει σε κινητοποιήσεις και θα καταλάβει τον 902, προκειμένου οι εργαζόμενοι να τον πάρουν στην διαχειρισή τους! Γιατί αν δεν το κάνουν είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για υποκριτές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.