Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Σπ. Καρατζαφέρης: Αυτοί ανοίγουν το δρόμο στη Χρυσή Αυγή


ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΔΩ
Η κοροϊδία πάει σύννεφο.. Από ασφαλείς πηγές μαθαίνουμε ότι ούτε ένας λαθρομετανάστης δεν έχει απελαθεί. Τα περί απέλασης 50 και 70 λαθρομεταναστών κάθε μέρα είναι καθαρή κυβερνητική προπαγάνδα, όπως και η δήθεν αθρόες συλλήψεις.

Οι επιχειρήσεις σκούπα, που ονομάζονται «Ξένιος Ζευς», είναι πράγματι μια ευγενική φιλοξενία προς τους παράνομους μετανάστες, αφού οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες γελούν με την τακτική της Ελληνικής πολιτείας. «Από την μία πόρτα μπαίνουμε και από την άλλη φεύγουμε», λένε ειρωνικά.

Προφανώς είναι ένα επικοινωνιακό τρικ για να ισχυρίζονται ότι ο κ. Σαμαράς υλοποιεί μία από τις προεκλογικές υποσχέσεις του ότι θα αντιμετωπίσει τη λαθρομετανάστευση.

Τρίχες... Αυτή η ελληνική πολιτεία ούτε καν δεν αναζήτησε τους 4 Αλβανούς που την προσέβαλαν υβρίζοντας χυδαία τους Έλληνες και πυροβολώντας και καίγοντας την Ελληνική σημαία.

Καλά ρε «σύντροφοι», στα οικονομικά τα κάνατε σκα..., ούτε την αξιοπρέπεια και την περηφάνια μας δεν μπορείτε να προστατεύσετε;

Μετά σας φταίει η Χρυσή Αυγή και τα τάγματα ασφαλείας, ενώ εσείς αφήνετε απροστάτευτους τους πολίτες, με αποτέλεσμα να μένει ανοιχτός ο δρόμος για τα «παλικάρια» του κ. Νίκου Μιχαλολιάκου.

Είστε υπεύθυνοι για όλα και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταλείψετε την εξουσία πριν καταστρέψετε ολοσχερώς την χώρα.

spirospero.gr

3 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΓΙΩΡΓΟ. ΘΑ ΤΑΧΟΥΜΕ ΔΗ ΟΛΑ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΧΙ Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

      Διαγραφή
  2. Πολυ σωστα. Εχεις δικιο. Δεν προσεξα το ονομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.