Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ


ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΓΗΠΕΔΟ" ΤΩΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ .
ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΜΗΣ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ.
Διαβαζουμε απο το newsbeast.gr

Ο διευθυντής δημοτικού σχολείου της Πάτρας θα δώσει αύριο εξηγήσεις στον προϊστάμενο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αχαΐας για τις αναφορές που φέρεται να έκανε στην «Χρυσή Αυγή», οι οποίες προκάλεσαν τις αντιδράσεις γονέων. (ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ)
Μετά τον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά, ο διευθυντής κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφερόμενος στο στεγαστικό πρόβλημα του σχολείου, παρουσίασε τις ενέργειες που έχει κάνει για να βρεθεί λύση.
Σύμφωνα με καταγγελίες, αφού ανέφερε πως έκανε ό,τι μπορούσε, χωρίς να βρεθεί λύση, αναρωτήθηκε μήπως θα έπρεπε να ζητηθεί βοήθεια από τη Χρυσή Αυγή.
Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, η συγκεκριμένη αναφορά προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις γονέων, οι οποίοι ζήτησαν εξηγήσεις από τον διευθυντή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.