Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Τάνια Τσανακλίδου: Άλλο ένα υιοθετημένο από το μεταπολιτευτικό σάπιο σύστημα ορφανό του μαρξ στρέφεται κατά της Χρυσής Αυγής.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΠΕΡΑΣΕ Η ΤΑΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ. ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙ ΟΛΑ; ΔΩΣΕ ΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΣΟΥ ΤΑΝΙΑ. 38 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ. 

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΖΗΤΑΕΙ Η ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ... ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ FBI!!

Η Τάνια Τσανακλίδου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, ζητά από τους διαδικτυακούς φίλους της να υπογράψουν όλοι, ώστε να ελεγχθεί δικαστικά η δράση της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα.

«Ας κάνουμε μια αρχή για να αναλάβουν οι διεθνείς αρχές, μια και οι δικές μας καλύπτουν τη δράση αυτών των εγκληματιών», ήταν το σχόλιο που ανήρτησε στο facebook η ερμηνεύτρια.

Στη συνέχεια, δημοσίευσε και την σχετική σελίδα όπου κανείς μπορεί να υπογράψει διαδικτυακά για να συσταθεί επιτροπή έρευνας, στην οποία αναφέρεται το εξής:

«Ως ευαισθητοποιημένοι πολίτες του κόσμου, σας ζητάμε να ξεκινήσετε δικαστική έρευνα για τις δραστηριότητες της ΧΑ. Την επαύριο της φασιστικής επίθεσης εναντίον μεταναστών μικροπωλητών, το κατεπείγον του αιτήματός μας είναι εμφανές. Πρέπει να δράσουμε τώρα πριν υπάρξουν κι άλλα θύματα και η Ελλάδα πέσει στα χέρια του νεοναζισμού».

ΠΗΓΗ: stoxos.gr

1 σχόλιο:

  1. Παρτσακλίδου, σκατοπόντια με κάτι χαζοτράγουδα για ανέραστες φεμινίστριες απο αυτές με τις κουρτίνες και τα 300 βραχιόλια..ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΚΑΤΟΘΗΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.