Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ: Αλβανός λήστεψε μαθήτρια και τραυμάτισε αστυνομικό!



Το  iphone που κρατούσε μια ανήλικη μαθήτρια την ώρα που αυτή πήγαινε στο σχολείο της στο Βραχάτι Κορινθίας «γυάλισε» στο μάτι ενός 30χρονου Αλβανού κακοποιού, που δεν δίστασε να της επιτεθεί και να τη χτυπήσει άγρια για να το πάρει!

Η 15χρονη μαθήτρια έβαλε τις φωνές, αλλά ο δράστης τράπηκε σε φυγή και κατάφερε να εξαφανιστεί. Όμως, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, που είχαν σαφή περιγραφή του και τον αναζητούσαν, κατάφεραν να τον εντοπίσουν λίγες ώρες αργότερα. Και αυτοί, όμως, δέχθηκαν επίθεση από τον «ζόρικο» αλλοδαπό! Ο 30χρονος πάλεψε μαζί τους και, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, έσπασε ένα δάχτυλο από το δεξί χέρι ενός αστυνομικού που μεταφέρθηκε αργότερα στο νοσοκομείο Κορίνθου!

Παρά  την αντίσταση που προέβαλλε ο «νταής», πάντως, βρέθηκε τελικά με χειροπέδες. Το κλεμμένο τηλέφωνο βρέθηκε στην κατοχή του και επιστράφηκε στην 15χρονη. Ο νεαρός Αλβανός, που βρισκόταν παράνομα στη χώρα, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Κορίνθου ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για ληστεία και αντίσταση κατά της αρχής.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.