Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Θερμοπύλες και οι “λογιστές”. Ενα άρθρο του Νίκου Μιχαλολιάκου.


Το απόγευμα του Σαββάτου της 25ης Αυγούστου του 2012 είχα την τιμή να είμαι ένας από τους χιλιάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες, που προσήλθαν στον Iερό χώρο των Θερμοπυλών για να τιμήσουν τους πλέον γενναίους των γενναίων της παγκοσμίου ιστορίας. Δεν ήταν η πρώτη φορά. Από τα μέσα της δεκαετίας του ΄90, η Χρυσή Αυγή με συνέπεια τηρεί αυτό το ξεχωριστό της καθήκον. Να πραγματοποιεί δηλαδή μία εκδήλωση Τιμής και Mνήμης στις Θερμοπύλες! Σε έναν τόπο αγιασμένο, αιματοποτισμένο, ο οποίος σηματοδοτεί μία χρυσή σελίδα δόξας της ιστορίας των Ελλήνων. Ήταν εκεί ξεχωριστοί Άνδρες και Γυναίκες από κάθε γωνιά της Ελλάδος! Από κάθε γωνιά, από την Θράκη μέχρι την Κύπρο, τα Επτάνησα και την Κρήτη και την Πελοπόννησο. Από κάθε μέρος της λεγόμενης «ελεύθερης» Ελλάδος, αλλά και αδελφοί μας από τις σκλαβωμένες Πατρίδες της Κύπρου, του Πόντου και της Βορείου Ηπείρου. Αυτήν την χρονιά ήμασταν περισσότεροι από ποτέ. Η φλόγα της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού έχει απλωθεί πλέον σε ολόκληρη την Πατρίδα και όπου υπάρχουν Έλληνες.

«Οι λίγοι, οι γραφικοί, οι ρομαντικοί, οι φανατικοί»

Δεν πάνε πολλά χρόνια, όπου στον χώρο αυτό συγκεντρωνόμασταν ελάχιστοι, ήμασταν οι λίγοι, οι γραφικοί, οι ρομαντικοί, οι εξτρεμιστές. Όμως, οι καιροί άλλαξαν και ένας νέος αγέρας λυσσομανά απ' άκρη σ' άκρη στην ρημαγμένη χώρα, είναι ο μανιασμένος αγέρας του Εθνικισμού! Μιας Ιδέας συκοφαντημένης από το ένοχο και αμαρτωλό πολιτικό και οικονομικό καθεστώς της δύστυχης Πατρίδας μας, μιας Ιδέας, η οποία όμως σήμερα ριζώνεται και θεριεύει στην καρδιά όλο και περισσότερων Ελλήνων και Ελληνίδων και αποτελεί για πολλούς την μεγάλη ελπίδα για την αναγέννηση του Έθνους!
Ήμασταν όλοι εκεί για να τιμήσουμε τον Λεωνίδα και τους 300 της Σπάρτης, αλλά και τον Δημόφιλο και τους 700 Θεσπιείς, οι οποίοι έμειναν εκεί για να πεθάνουν και αυτοί, σηματοδοτώντας με την υπέρτατη θυσία τους ότι η χώρα αυτή, η χώρα της Ελευθερίας δεν παραδίδει «γην και ύδωρ» στους βαρβάρους! Ήταν μία εκδήλωση τιμής και μνήμης προς την αιώνια πολεμική αρετή των Ελλήνων, αλλά μοιραία και μία εκδήλωση με σαφέστατο πολιτικό μήνυμα προς όλους αυτούς, οι οποίοι σήμερα εξουσιάζουν την χώρα και παραδίδουν χωρίς ντροπή, χωρίς αιδώ «γην και ύδωρ» στους βαρβάρους... Τότε μας απειλούσε μια ατέλειωτη στρατιά πολεμικών στιφών και είπαμε το μεγάλο ΟΧΙ και νικήσαμε και επάνω στις Θερμοπύλες και στους Μαραθώνες κτίστηκαν οι Παρθενώνες και ο απαράμιλλος πολιτισμός των Ελλήνων. το αιώνιο πνεύμα των φιλοσόφων και την Ηρώων.

Το πνεύμα των Θερμοπυλών στο ψευτορωμαίικο του Μνημονίου

Σήμερα, στην Ελλάδα του 2012, δεν μας απειλούν τα τεράστια στρατεύματα των Μήδων και ο γιγαντιαίος στόλος κανενός Ξέρξη, μας απειλούν, μας εκβιάζουν, μας λοιδορούν και μας χλευάζουν οι «δανειστές» μας, όπως ονομάζουν τους παγκόσμιους τοκογλύφους, οι οποίοι με την βοήθεια των εξουσιαστών αυτής της χώρας, την υποδούλωσαν και την διέλυσαν κυριολεκτικά, κτυπώντας καίρια και καταστρέφοντας συστηματικά κάθε τομέα της εθνικής μας οικονομίας. Αφού, λοιπόν, μας καταχρέωσαν ζητούν πλέον «γην και ύδωρ» και οι «λογιστές», οι οποίοι παριστάνουν τους κυβερνήτες, με προθυμία είναι διατεθειμένοι να τους παραδώσουν τα πάντα! Χωρίς  έστω μια μάχη, χωρίς αντίσταση, χωρίς αιδώ...
Τότε υπήρχε ένας Λεωνίδας, ένας Μιλτιάδης, ένας Αριστείδης, ένας Θεμιστοκλής, ένας Δημόφιλος και τέλος πριν έλθει ο εκδικητής Αλέξανδρος ο Μέγας, ένας Παυσανίας στις Πλαταιές! Τότε υπήρχαν οι βασιλείς και οι στρατηγοί πρόμαχοι των Ελλήνων στον αγώνα της ελευθερίας. Σήμερα στη θέση τους είναι οι βασιλείς – «λογιστές», οι άρχοντες των αριθμών, υπάκουοι απόλυτα στις εντολές των ξένων τοκογλύφων, οι οποίοι  για να μας… σώσουν, έχουν το θράσος να λένε ότι για να σώσουν την Πατρίδα πρέπει να την… ξεπουλήσουν! Ο λαός άβουλος παρακολουθεί τον Γολγοθά του. Προσπαθεί να αντισταθεί, αλλά δεν είναι δυνατόν οι καρδιές να πυρωθούν με αριθμούς, με ιδεολογήματα φιλελεύθερα ή μαρξιστικά, δεν επαναστατεί κανείς μόνο για το ψωμί, για την 'κονόμα, για το περισσότερο χρήμα. Γι αυτό και δεν φοβούνται τους δήθεν επαναστάτες της «κατσαρόλας»... Δεν τους υπολογίζουν. Το μόνο που φοβούνται είναι αυτούς, οι οποίοι έχουν την βούληση να κτίσουν ένα κάστρο μιας Ιδέας Εθνικής, γιατί μόνο με Ιδέες Μεγάλες και για Ιδέες οι Άνθρωποι κάνουν θυσίες! Για αυτό και πολεμούν με κάθε τρόπο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Η οποία έχει καταστεί και ο μόνιμος εφιάλτης των φιλελεύθερων και μαρξιστών «λογιστών» και διαχειριστών της δυστυχίας αυτού του αμαρτωλού καθεστώτος.

Τα «τάγματα εφόδου» και περί καπηλείας

Λίγες ημέρες πριν την τελετή στις Θερμοπύλες, δεχθήκαμε στο κοινοβούλιο την σφοδρή επίθεση του αρμοδίου υπουργού της συγκυβέρνησης Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ -ΔΗΜΑΡ, για την θερμή και αγωνιστική συμπαράσταση του Κινήματός μας στους αγώνες των πολιτών της Κορίνθου, που απαιτούσαν να μη γίνει το στρατόπεδο Καλογερόγιαννη, το στρατόπεδο του 6ου Συντάγματος Πεζικού, χώρος συγκεντρώσεως λαθρομεταναστών. Είπε πολλά ο υπουργός και μίλησε για "τάγματα εφόδου", που θα συντριβούν… Την επόμενη ημέρα από αυτήν που έλεγε τα λόγια αυτά στο κοινοβούλιο, στο κέντρο της Αθήνας είχαμε «αντιρατσιστική» συγκέντρωση και πορεία των λαθρομεταναστών και των προστατών τους μπολσεβίκων με την ολόθερμη συμπαράσταση του ψευτοαντιμνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ, πορεία στην διάρκεια της οποίας είχαμε και δημόσια προσευχή μουσουλμάνων (λόγω της δύσεως του ηλίου!) και επίσης και ξυλοδαρμό Ελλήνων. Επέμβαση από τις δυνάμεις του υπουργού και σύλληψη καμμία!
Γνωρίζει, αλήθεια, ότι δημόσια προσευχή απαγορεύεται ακόμη και στις μουσουλμανικές κοσμικές χώρες, όπως η Τουρκία, και επιτρέπεται μόνο στις χώρες εκείνες, στις οποίες επικρατεί ο ισλαμικός νόμος; Γνωρίζει ότι εκδήλωση αυτού του είδους, δηλαδή δημόσια προσευχή στον Αλλάχ, που έγινε στην Πλατεία Συντάγματος μπορεί να γίνει μόνο στην Ελλάδα της κυβέρνησής του και στην Σαουδική Αραβία;

Όμως, ο υπουργός θα συντρίψει "τα τάγματα εφόδου", όπου "τάγματα εφόδου" οι Χρυσαυγίτες με τις Ελληνικές Σημαίες! Για το γεγονός δε ότι κρατούν Ελληνικές Σημαίες, είπε ότι καπηλεύονται Εθνικά σύμβολα! Και ποιος είναι αυτός που θα κρίνει ποιος θα κρατά την Ελληνική Σημαία και αξίζει να την κρατά και ποιος όχι και θα ομιλήσει περί καπηλείας; Από που αντλεί αυτό το δικαίωμα, δικαίωμα ηθικής και εθνικής αποτίμησης;

6ο Σύνταγμα Πεζικού: Μικρές Θερμοπύλες ΠΑΝΤΟΥ!

Όλα αυτά γιατί κάποιοι αντιστάθηκαν μαζί με τον λαό της Κορίνθου στο να μετατραπεί το 6ο Σύνταγμα Πεζικού σε χώρο τουρισμού (με catering…) λαθρομεταναστών. Έχω να του πω κάτι του αρμοδίου υπουργού. Ότι σε αυτό το Στρατόπεδο, αυτός που υπογράφει αυτό το κείμενο, είχε την τιμή να φορέσει πρώτη φορά τη χακί στολή του Έλληνα Στρατιώτη, όπως και εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και άξιζε περισσότερου σεβασμού, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για το κράτος του Μνημονίου, για την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ. Μία κυβέρνηση που στηρίζει από κοινού ο υπουργός μαζί με την Ρεπούση του γνωστού βιβλίου... και ύστερα θέλει να έχει και το δικαίωμα να κρίνει ποιοι καπηλεύονται τα εθνικά σύμβολα! Αυτό μάλιστα όταν σε απόλυτη συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ έκανε και ειδικό τμήμα ερεύνης των… ρατσιστικών εγκληματών! Όπως αυτό του Ιρακινού στην οδό Αναξαγόρα, που έχει αποδειχθεί (ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!) ότι δεν ήταν… ρατσιστικό έγκλημα, αλλά αυτός, αφού πρώτα το έκανε σημαία του, τώρα σιωπά... Αυτά τα θλιβερά συμβαίνουν σε μια πολιτεία που παρακμάζει ραγδαία, που οδηγείται στο χάος και που «το χειρότερο ναυάγιο θα ήταν να σωθούμε»…

Μέσα, λοιπόν, σε μία πολιτεία που σαπίζει, ζώντας μέσα σε ένα ανύπαρκτο, ανίκανο και χαοτικό κράτος, ένα κράτος χωρίς σκοπό Εθνικό, χωρίς Ιδανικά, τιμήσαμε τις Θερμοπύλες στον καιρό του… Εφιάλτη! Ανάξιοι εμείς και μικροί μπροστά στους μεγάλους Εκείνους, που έγραψαν Ιστορία με το Αίμα τους! Ανταμώσαμε και αυτήν την χρονιά και δώσαμε όρκο πως οι Μήδοι δεν θα περάσουν και πως σε ολόκληρη την χώρα θα υπάρξουν παντού μικρές Θερμοπύλες ενάντια στην υποταγή, ενάντια στο ξεπούλημα της Πατρίδας. Σημασία έχει ο Αγώνας, έχει η Μάχη! Έχει το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ και μη λησμονούμε ότι και εάν ακόμη η μάχη είναι "χαμένη", όπως οι Θερμοπύλες, οι Θερμοπύλες γεννούν πάντοτε Σαλαμίνες και Πλαταιές! 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.