Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΛΟΓΙΟΣ ΕΡΜΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ...ΨΥΧΑΡΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ. ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΣΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ... ΨΥΧΑΡΗ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ! ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ.

ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ Ο ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΨΥΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΤΑ ΔΥΟ "ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΚΑ" ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Άλλο ένα επεισόδιο σε βάρος μεταναστών προκάλεσαν μέλη της Χρυσής Αυγής το βράδυ της Παρασκευής,στη Ραφήνα αυτή τη φορά, στην εκεί εμπορική πανήγυρη.

Έβρισαν, προπηλάκισαν, γκρέμισαν πάγκους και γενικώς άσκησαν ρατσιστική βία,αντίστοιχη εκείνης που στα χρόνια του μεσοπολέμου ασκούσαν τα φασιστικά τάγματα εφόδου στη Γερμανία του Χίτλερ...


Είναι φανερό πια και δεν χωρεί καμία αμφιβολία ότι οι «στρατιώτες» του Μιχαλολιάκου εμπνέονται από εκείνη την εποχή, οργανώνουν, κατά τα ναζιστικά πρότυπα, τάγματα εφόδου και εξαπολύουν οργανωμένες επιθέσεις εναντίον μεταναστών.

Όπως είναι επίσης κοινώς αποδεκτό ότι αυτές οι επιθέσεις δεν ταιριάζουν στα ελληνικά ήθη,ούτε μπορούν να είναι ανεκτά σε μια συντεταγμένη και δημοκρατικώς οργανωμένη κοινωνία.

Τι άλλωστε μας βεβαιώνει ότι αύριο δεν θα επεκτείνουν τις επιθέσεις τους εναντίον των πολιτικών και ιδεολογικών αντιπάλων τους;

Σήμερα είναι μετανάστες, αύριο μπορεί να είναι οι κομουνιστές, οι σοσιαλιστές, οι αναρχικοί και γιατί όχι οι ανάπηροι, οι ομοφυλόφιλοι και όσοι το ταραγμένο τους μυαλό διακρίνει ως εχθρούς και αντιπάλους.

Με άλλα λόγια το φασιστικό φαινόμενο της Χρυσής Αυγής δεν πάει άλλο.

Εξαντλούνται πλέον τα όρια ανοχής των δημοκρατικών πολιτών και όσο επιμένει στις λογικές ταγμάτων εφόδου δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να στήνει απέναντι πλήθη οργισμένα έτοιμα να πράξουν αναλόγως.

Και επειδή η Ελλάδα δεν μπορεί να εξελιχθεί σε θέατρο ανελέητων συγκρούσεων δεν μπορεί παρά η Χρυσή Αυγή να διαλύσει τις ομάδες βίας που διατηρεί στους κόλπους της.

Και ας μην ξεχνά ο κ.Μιχαλολιάκος ότι η ιδρυτική πράξη της Χρυσής Αυγής που κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Αθηνών υπόσχεται πίστη στους νόμους και τις αρχές του δημοκρατικού πολιτεύματος.
tovima
Λόγιος Ερμής

9 σχόλια:

  1. Προσοχή στίς "πατριωτικές" καί "εθνικιστικές" ιστοσελίδες,μεγάλο μέρος τών οποίων πουλάνε κάλπικη εθνική αντίσταση,ενώ στήν πραγματικότητα είναι υποταγμένες συό ίδιο αφεντικό μέ τούς απάτριδες αναρχομαρξιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τὸ ὅτι ἔχετε ἀυτοαναχθεί σὲ ἀντιπροσώπους τῶν «γνησίων» πατριωτών, δὲν σημαίνει ὄτι ὄλοι οἱ ἄλλοι εἶναι ἀναρχοπράκτορες ἤ λυκόσχημοι ἀμνοί.
    Κάποιο θεωρούν ὄτι ἡ «Χρυσή Αὐγή» εἶναι μέρος τοῦ συστήματος, καὶ ὑπάρχουν πάμπολλες ἐνδείξεις γιὰ αὐτό.
    Τὸ να λες ἤ θα σαι μαζί μας ἤ ἐχθρός, θυμίζει ἄλλα...
    Κάποιοι ἀπλῶς προτιμοῦν νὰ παραμένουν ἐλεύθεροι σκεπτόμενοι Ἕλληνες, καὶ νὰ αὐτοπροσδιορίζουν τὴν κοσμοθέασί των, ὥς Ἑλληνικός Ἐθνικισμός· φυσικά με τὸ νὰ λέτε σε ὀποιαδήποτε ἀντίθετη ἤ ἀπλῶς διαφορετική φωνή ὅτι ξεμπροστιάζονται,σίγουρα κερδίζετε πόντους στὴν ἀνακύρηξι τοῦ καλλίτερου παραρτήματος τῆς Χρυσής Αὐγῆς·
    Ψηλά τις σημαίες σας λοιπόν για μια νέα τάξι πραγμάτων ὄπως ἔγραφε και πρωτοσέλιδο τοῦ περιοδικοῦ τοῦ μηχανισμοῦ ποὺ τόσο ἐνθέρμως ὐποστηρίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑΣ.
      ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΡΤΑ

      Διαγραφή
  3. Εάν η ΧΡΥΣΗ-ΑΥΓΗ ήταν μέρος τού συστήματος,θά ήταν καί η εκλεκτή τών τηλενταβατζήδων,τών εφημερίδων,ραδιοφώνων,κ.τ.λ.Αντ'αυτού βλέπουμε πλήθος συκοφαντικών αναφορών σέ αυτή από φιλελεύθερους καί ορφανά τού Μάρξ,πού βρίσκονται πάντα σέ αγαστή συνεργασία.Όταν λοιπόν ΟΛΟΙ οί μεγάλοι ΕΝΟΧΟΙ τής κατάντιάς μας,ΜΜΕ-πολιτικός κόσμος θεωρούν τή ΧΡΥΣΗ-ΑΥΓΗ τό μεγάλο τους πρόβλημα,τότε είναι αφελές νά πιστεύουμε ότι η ΧΡΥΣΗ-ΑΥΓΗ είναι τού συστήματος.Τό καθήκον μας λοιπόν είναι νά μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο τόν μοναδικό τους εφιάλτη καί νά κάνουμε τόν φόβο τών φαύλων πραγματικότητα.Νά ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΙΚΟ καί να εγκαθιδρύσουμε μία εθνικιστική πολιτεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλες δύο συστημικές ιστοσελίδες ταγμένες στον πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής...σε λίγο καιρό θα ψάχνουν να βρουν αναγνώστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΑΛΕΡΤ ΤΟΥ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για ποια ΕΛΛΗΝΙΚΑ ηθη και ποια αρχες του δημοκρατικου πολιτευματος μας μιλανε, οταν "αυτοι" μην πω τα εχουνε κανει...ΕΛΕΟΣ!!! Και ποιες ειναι αυτες οι ενδειξεις που αναφερει ο φιλος παραπανω? Ας μας πει και εμας να ξερουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ

    ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ.
    ΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΤΗΡΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΑ.

    ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΑΤΑ ΜΠΛΕΓΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΜΑΣΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΟΛΑΔΑ.

    ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΧΑ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝΕ ΜΑΛΟΝ ΤΟ ΑΝΤΙ ΘΕΤΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ Α-ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ.
    Α)ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΑΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ
    Β)ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΧΥΤΗΡΙΟ 5 Β ΤΗΣ ΧΑ
    Γ)ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΩΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ (ΥΟΘΕ ΤΘΒΕ)
    Δ)ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΤΗΝ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΒΑΛΤΟΥ.
    Ε)ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΩΣ ΜΑΣΟΝΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ(ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ)
    Ζ)ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ ΣΤΟ ΧΥΤΗΡΙΟ.

    ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΦΥΓΕΙ.
    ΑΠΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ .../

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΤΩΝΒ ΣΙΒΝΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ,...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.