Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΩNΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΡΙΖΑ : "Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΑ"...ΣΟΒΑΡΑ;;


ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ Η ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΡΑΝΟ ΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ: "Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΑ".
ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤA ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΒΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΚΗ.
Aπο iefimerida 
Nέα επίθεση εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Στόχος της αυτή τη φορά ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης.
Στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για τις αποζημιώσεις των εμπόρων στο κέντρο της Αθήνας η κυρία Κωνσταντοπούλου αφού ανέφερε ότι ακούστηκαν «μαθήματα νέου τύπου συμψηφισμού και αναδρομής στην επιχειρηματολογία περί ταύτισης του ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή ή τους κουκουλοφόρους»,
με έντονα επικριτικό ύφος τόνισε πως «όσο και να προσπαθήσετε να κρυφτείτε κύριοι που στηρίζετε την κυβερνητική δράση πίσω από τέτοια επιχειρήματα και τέτοιους συμψηφισμούς αποκαλύπτεστε από την ίδια σας τη δράση».
Σε εκείνο το σημείο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνθηκε στον κ. Βορίδη, λεγοντάς του «εσείς που μειδιάτε, εσείς ο κοινουβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ,  που έχετε φωτογραφηθεί με τσεκούρι να αναπτύσσετε την πολιτική σας δράση, εσείς αυτή σας την ιστορία την διεκδίκησατε ως πολιτικό ακτιβισμό της δεξιάς».

«Για να μην ξεχνιόμαστε σε αυτήν την αίθουσα ως προς το ποιοι έχουν σχέση με τη βία, ποια είναι η βία κάθε μορφής και κάθε μανδύα και πως η Αριστερά δεν είχε καμία σχέση με τις κουκούλες, ενώ εσείς είχατε αποδεδειγμένη σχέση με τα τσεκούρια», κατέληξε η κυρία Κωνσταντοπούλου.




1 σχόλιο:

  1. ΟΥΣΤ ΤΣΟΚΑΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.