Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΡΧΙΣΑΜΕ...ΕΞΕΓΕΡΣΗ KAI ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)


Σύμφωνα με πληροφορίες ολα ξεκίνησαν όταν διαπληκτίστηκαν ένας Παλαιστίνιος με έναν Αλγερινό.
Λίγο μετά συνεπλέκη μια ομάδα Αλγερινών, Τυνήσιων και Μαροκινών με μια ομάδα μεταναστών από ασιατικές χώρες.
Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο χώρο παρενέβησαν δυναμικά και σταμάτησε η συμπλοκή.Ωστόσο τέσσερα άτομα είχαν ήδη τραυματιστεί και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Οι τρεις επέστρεψαν στο στρατόπεδο, ενώ ο ένας παραμένει στο νοσοκομείο για νοσηλεία φρουρούμενος.Επίσης προκλήθηκαν ζημιές στο στρατόπεδο και ειδικότερα στα τζάμια των κοιτώνων και στους νιπτήρες.
Άξιο αναφοράς είναι ότι όταν η δημοτική αρχή ρώτησε τους υπεύθυνους αυτοί διέψευσαν το γεγονός λέγοντας πως οι καπνοί προέρχονται από καμμένα χαρτιά των στρατιωτών. Όμως η εικόνα είναι αδιάψευστος κριτής ενώ και περίοικοι άκουσαν κραυγές. 
Ο δήμαρχος Κορινθίων, Αλέξανδρος Πνευματικός, με αφορμή τα επεισόδια, υπέβαλε αναφορά στον εισαγγελέα Κορίνθου κι αφού υπογραμμίζει πως δεν υπάρχει απόφαση για τη μετατροπή του 6ου Συντάγματος σε κέντρο κράτησης παράνομων μεταναστών, τον καλεί να παρέμβει και να προβεί "στις δέουσες ενέργειες προκειμένου να διαπιστωθεί αν πληρούται η νομιμότητα και η τάξις εντός του χώρου του 6ου Συντάγματος Πεζικού Κορίνθου. Τόσο όσον αφορά τη λειτουργία του και τους κανόνες αυτού όσο και τις συνθήκες κράτησης καθώς και υγιεινής των παράνομων μεταναστών" .

ekorinthos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.