Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Πολεμικό κλίμα από τους Αλβανούς εθνικιστες εν όψει των εορτασμών της 28ης στη Β. Ήπειρο!


ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΟΥΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ
Σε σημερινή ανακοίνωση ο εκπρόσωπος τύπου της Αλβανικής εθνικιστικής οργάνωσης, Augent Xhaferaj, κατήγγειλε την κυβέρνηση Μπερίσα ότι επιτρέπει σε Έλληνες «νεοναζί» να γιορτάσουν την "28η Οκτωβρίου" στην Κλεισούρα.
Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία τονίζει και απειλεί: «Ζητάμε την άμεση εφαρμογή της αρχής της αμοιβαιότητας στο Ελληνοαλβανικό σύνορο για τους Έλληνες νεοναζιστές και κάθε...
... πολιτικό εκπρόσωπο που υποκινεί το μίσος και τις εθνικές συγκρούσεις, μέχρι η Ελλάδα να επιτρέψει την είσοδο στους Αλβανούς πολίτες με τόπο γέννησης την Τσαμουριά. Αν οι κρατικές αρχές δεν σταματήσουν στα σύνορα τους Έλληνες νεοναζί τότε θα τους σταματήσουμε εμείς, τα "ερυθρόμαυρα σύνορα"».
Πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι η εκδήλωση στην οποία αναφέρονται οι Αλβανοί νεοναζί τελεί υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου Αργυροκάστρου σε συνεργασία με την Επαρχία Ανω Δρόπολης και όχι από την Χρυσή Αυγή. Στις εκδηλώσεις αυτές ανά καιρούς αρκετοί βουλευτές ελληνικών πολιτικών κομμάτων δίνουν το παρών, δεν γνωρίζουμε αν θα παρευρεθεί και η Χρυσή Αυγή, αλλά το θεωρούμε πολύ πιθανό. (βορειοηπειρωτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.