Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 1944 οι Ναζί βομβαρδίζουν την Αθήνα! Σύμπτωση;

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν τα επιτελεία του Δ΄Ράϊχ διάλεξαν σκοπίμως την αυριανή ημέρα ως την καταλληλότερη σημειολογικά ημερομηνία για την επίσκεψη της κ. Μέρκελ στην χώρα μας.

Μία χώρα που για πολλούς λόγους και πάντως όχι μόνο γεωπολιτικούς και οικονομικούς (βλέπε παλιές δηλώσεις του Κίσσινγκερ), ανέκαθεν αποτελούσε τον "αγαπημένο" στόχο του μαύρου άξονα Ευρώπης - Αμερικής.

Αυτό που ξέρω, είναι ότι σαν αύριο, στις 9 Οκτωβρίου 1944, δηλαδή τρεις ημέρες πρίν αρχίσει το ξεκούμπισμα των Γερμανών κατακτητών και λίγο πριν αρχίσει η διάδοχος πιο ...εκλεπτυσμένη αμερικανική κατοχή, το μισάνθρωπο γένος των "Νιμπελούγκεν", βομβάρδιζε την μισοπεθαμένη απο την πείνα της κατοχής Αθήνα και εκτελούσε στο Κορωπί 44 Έλληνες πατριώτες.

Απο μόνης αυτή η ...σύμπτωση της θλιβερής επετείου και της επίσκεψης της σημερινής Reichsführer έχει την δική της "σημειολογική" και πάντως προσβλητικής για μας αξία.

Άλλος ένας λόγος λοιπόν για τον οποίο όλοι ανεξαιρέτως πρέπει να κατέβουμε στην Αθήνα ώστε με την μαζική παρουσία μας να ακυρώσουμε κάθε απόπειρα σημειολογικής ή πραγματικής προσβολής αυτού που μας απέμεινε και που δεν είναι άλλο παρά η αγάπη για την ελευθερία και φυσικά για την πατρίδα μας.

klassikoperiptosi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.