Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΝΕΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΣΕ ΚΟΠΕΛΕΣ - ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ


Είναι απίστευτα αυτά που συμβαίνουν στην πόλη του Πύργου και μάλιστα μέρα – μεσημέρι. Λίγο πριν από τις τέσσερις το μεσημέρι της Παρασκευής, σύμφωνα με τις
πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr δύο ή τρεις αλλοδαποί επιτέθηκαν και παρενόχλησαν σεξουαλικά σε τέσσερις φοιτήτριες στο χώρο δίπλα από το αθλητικό κέντρο Αγίας Βαρβάρας πλησίον του ΤΕΙ. 

Άμεση ήταν η αντίδραση περίοικων που κάλεσαν σε βοήθεια την Αστυνομία και κυνήγησαν οι ίδιοι τους δράστες. Τελικά άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν και ακινητοποίησαν έναν αλλοδαπό ως ύποπτο για την υπόθεση και λίγα λεπτά αργότερα έγινε και η προσαγωγή του από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου. 

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στο ilialive.gr ότι είδε νεαρές κοπέλες να κυνηγούν ένα νεαρό μελαγχροινό, με τζιν και λευκό πουκάμισο, ψηλός και η κοπέλα να του φωνάζει για την επίθεσή που είχε δεχθεί νωρίτερα. 

Κάτοικοι στην περιοχή διαμαρτύρονται λέγοντας χαρακτηριστικά πως το αθλητικό κέντρο έχει καταντήσει… οίκος ανοχής και τα παιδιά τους κινδυνεύουν καθημερινά, όταν πηγαίνοντας εκεί για παιχνίδι τα πλησιάζουν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που έχουν πονηρούς σκοπούς. «Δεν γίνεται να στεκόμαστε στα μπαλκόνια για να παρακολουθούμε τα παιδιά μας μην συμβεί κάτι, εδώ στο κέντρο του Πύργου» ανέφεραν γονείς...


Οι έρευνες στην περιοχή συνεχίζονται από τις δυνάμεις της Αστυνομίας και διενεργείται προανάκριση για το περιστατικό.

Νεότερη ενημέρωση

Σύμφωνα με νεότερες πληροφοριές το συμβάν έλαβε χώρα στα σκαλιά του Επαρχείου στην πίσω πλευρά του λόφου. Τέσσερις κοπέλες από τον Πύργο κατέβαιναν για να επιβιβαστούν το αυτοκίνητό τους , όταν ο νεαρός άντρας επιτέθηκε στη μια απο αυτές και της τράβηξε τα ρούχα προσπαθώντας να την γδύσει. 

Τότε όλες μαζί οι κοπέλες κυνήγησαν το δράστη που έφυγε τρέχοντας προς την περιοχή του Αθλητικού Κέντρου της Αγίας Βαρβάρας, με τις κοπέλες να συνεχίζουν να τον κυνηγούν για να τον πιάσουν. Αυτό είδε όπως περιγράψαμε και στην πρώτη ανάρτηση η αυτόπτης μάρτυρας. 

Ο αλλοδαπός που προσήχθη δεν έχει σχέση με την υπόθεση, αλλά γονείς κατήγγειλαν πως κυκλοφορεί στην περιοχή του αθλητικού κέντρου και πλησιάζει μικρά παιδιά. 

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.