Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Η προπαγάνδα της "Ελληνοφρένειας": Μια ζωή ξεφτίλες !


ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ" REAL FM. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...
 
Φυσικά δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο απο ανθρώπους που βρίζουν και χλευαζουν γιαγιάδες και υποστηρίζουν τους λαθρομετανάστες απεργοσπάστες και εγκληματίες.
Κάλυψαν απόλυτα σήμερα την δολοφονική επίθεση κατά κατοίκων , τους βάφτισαν χρυσαυγίτες ενώ ο ιδιος ο real.fm λέει ξανά και ξανά οτι είναι κάτοικοι της περιοχής.
Οι "ελληνοφρενείς" είπαν λοιπόν πως φτάινε τα φασιστικά τάγματα εφόδου που ενεργοποιήθηκαν ...αντιφασιστικά τάγματα και "έκαναν ότι έκαναν" σε όσους είδαν να σπάνε μαγαζιά αλλοδαπών !
Ήταν μπροστά η "Ελληνοφρένεια" και είδε κατοίκους να σπάνε μαγαζιά και μετά να τους επιτίθονται οι αναρχικοί ; Γιατί τότε δεν το λέει ο σταθμός ;

Και αν ήταν μπροστά γιατί δεν πάνε να καταθέσουν στο δικαστήριο ;
Επίσης βαράει κόκκινο η "ελληνοφρένεια" στην κλάψα οτι λειτούργησε πολύ γρήγορα η αστυνομία.
Προφανώς εννοεί οτι θα έπρεπε να σκοτώσουν αν ήταν δυνατό αλλά η αστυνομία να μην λειτουργήσει ! Και πως ποτέ η αστυνομία δεν πιάνει τους "φασίστες".
Λέει π@π@ριές η "Ελληνοφρένεια" και πρέπει να το βουλώσει γιατί εκτείθεται.
Το κίνημα των Εθνικιστών έχει όχι μόνο συνεχείς συλλήψεις και καταδίκες άδικες αλλά και δολοφονικές επιθέσεις απο τους φίλους της "Ελληνοφρένειας" τους προδότες ματατζήδες.
ΣΚΑΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.