Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΘΕΛΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ;; Ο ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΟ ΤΣΟΥΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ "ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ" ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΘΕΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΩΣ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ".
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ "ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ" ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ
Απο trelokouneli.gr
Σφοδρή επίθεση στη Χρυσή Αυγή για τη δράση της το τελευταίο διάστημα και για τα επεισόδια έξω από το θέατρο «Χυτήριο» εξαπέλυσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκος Τσούκαλης προσθέτοντας ότι πρέπει να τιμωρηθούν οι αστυνομικοί που έβλεπαν τον βουλευτή Χρήστο Παπά να απελευθερώνει συλληφθέντα στα επεισόδια έξω από το θέατρο «Χυτηριο». Ο κ. Τσούκαλης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό BHMA fm ανέφερε ότι θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν τα νομικά και συνταγματικά όπλα προκειμένου η χρυσή αυγή να αντιμετωπίζεται πλέον ως εγκληματική οργάνωση αφού όπως είπε «σε λίγο όλοι οι βουλευτές της θα είναι υπόδικοι»...

Μάλιστα πρόσθεσε ότι σε δεύτερο χρόνο θα πρέπει να ανοίξει η συζήτηση για να θέτει η Χρυσή Αυγή εκτός νομού αφού όπως είπε δρα πλέον εκτός συνταγματικού πλαισίου.
Ο κ. Τσούκαλης επέρριψε ευθύνες και στην αστυνομία για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παπά. «Πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά ,δεν είναι δυνατόν να βλέπουν το βουλευτή να τους παίρνει τον συλληφθέντα και απλώς να τον κοιτούν».
Και ανακοίνωση από τη ΔΗΜΑΡ
«Τώρα, είναι η ώρα να αντιμετωπιστεί με όλους τους νόμιμους τρόπους η αντιδημοκρατική συμπεριφορά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που παραβιάζουν τις αρχές της συντεταγμένης πολιτείας και κλιμακώνουν συστηματικά τις πράξεις βίας» σημειώνει με ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά.
Όπως αναφέρει το κόμμα, «τα γεγονότα που εξελίχθηκαν έξω από το θέατρο Χυτήριο με τους τραμπουκισμούς της Χρυσής Αυγής επαναφέρουν για μία ακόμα φορά το ζήτημα της αντιμετώπισης της νεοναζιστικής οργάνωσης.
Η ομόθυμη και ενιαία καταδίκη αυτών των πρακτικών από όλον τον προοδευτικό πολιτικό κόσμο και τον χώρο του πολιτισμού αποτελεί ένα σημαντικό βήμα».

2 σχόλια:

  1. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και σε δουλειά να βρισκόμαστε τα λόγια αυτουνού...ρίχνουμε δίκτυα αντιχρυσαυγιτισμού και ό,τι ψάρια πιάσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nαι ρε ληγμένε, κομμουνιστοσυμμορίτη, η αστυνομία σου φταίει.
    Μια ζωή, η ένδοξη Αστυνομία, εσάς είχε απέναντι...κόκκινα σκυλιά του θανάτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.