Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΟΤΑΝ Η "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ" ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ "ΕΛΕΝΗ" ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ


ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ;;
Απο ygro pyr
Το βιβλίο "Ελένη" του συγγραφέα Νίκου Γκατζογιάννη μεταφέρθηκε με τον ίδιο τίτλο στη μεγάλη οθόνη το 1985, με πρωταγωνιστές τον Τζον Μάλκοβιτς και την Κέιτ Νέλιγκαν, αλλά η κυβέρνηση Παπανδρέου απαγόρευσε τα γυρίσματα σκηνών στην Ελλάδα και τους αυθεντικούς χώρους όπου επρόκειτο να γίνουν αρχικά (τελικά έγιναν στην Ισπανία). 

Ο Νίκος Γκατζογιάννης  ήταν ο μοναχογιός, το μοναδικό αγόρι της Ελένης και του Χρήστου Γκατζογιάννη, που γλύτωσε το παιδομάζωμα των κομμουνιστοσυμμοριτών αλλά το ακριβοπλήρωσε με την δολοφονία της μάνας του. Στο βιβλίο του, εξιστορεί την καταδίκη και εκτέλεση της μητέρας του Ελένης, επειδή δεν παρέδωσε τον γιο της κατά το παιδομάζωμα στους συμμορίτες αντάρτες της αριστεράς.

Η ταινία προβλήθηκε για λίγες ημέρες και στην Ελλάδα αλλά λόγω πολιτικών πιέσεων και επεισοδίων που προκλήθηκαν από την αριστερά με επιθέσεις στους θεατές, τελικά η προβολή της διεκόπη. 

Το βιβλίο μεταφράστηκε σε 32 γλώσσες και ανακηρύχτηκε καλύτερο βιβλίο για το 1984 από τη Βασιλική Ακαδημία του Λονδίνου. Μιλούσε για το παιδομάζωμα που έκαναν οι κομμουνιστοσυμμορίτες και χάλαγε βλέπετε τον μύθο που έχει αναπτύξει η αριστερά για την πάρτη της, στην Ελλάδα..
..

Η ταινία, τελεί ακόμα και σήμερα υπό καθεστώς απαγόρευσης προβολής στην Ελλάδα. Δεν έχει προβληθεί ποτέ από κρατικό ή δημοτικό τηλεοπτικό σταθμό και ίσως βρεθεί ξεχασμένη μόνο σε κάνα βιντεοκλάμπ από τα ελάχιστα που έχουν απομείνει πια.

Έτσι την αντιλαμβάνονται την δημοκρατία,τον διάλογο,το δικαίωμα στην αντίθετη άποψη και την ελευθερία του λόγου οι αριστεροί και τολμούν ακόμα και σήμερα να μιλάνε ακόμα και να το παίζουν δημοκράτες και υπέρμαχοι της ελευθερίας της τέχνης και της έκφρασης... Κι επειδή ήταν, είναι και θα είναι πάντα υποκριτές και ψεύτες, είναι κατά πολύ χειρότεροι από αυτούς που κατηγορούν.

63 χρόνια μετά τον συμμοριτοπόλεμο και 38 χρόνια μετά την μεταπολίτευση, κατάφερε η υπόλογη Αριστερό από την θέση του θύτη, να περάσει στην θέση του θύματος και με την ανοχή και την αφέλεια που χαρακτηρίζει την διεθνιστική σύγχρονη Δεξιά, να περάσει στις νέες γενιές των Ελλήνων τα γεγονότα εκείνης της εποχής παραποιημένα μέσα από το διεστρεβλωτικό πρίσμα της πιο ακραίας μορφής σταλινοφασισμού που γνώρισε ποτέ ο κόσμος.

Ευτυχώς που όμως όλα αυτά τελειώνουν τώρα με τη Χρυσή Αυγή που άνοιξε τα μάτια των κοιμισμένων μέχρι σήμερα Ελλήνων.. Το πολύ σε ένα χρόνο από σήμερα, η ΧΑ θα κυβερνήσει την χώρα αυτή και όλα θα μπουν στην θέση τους, οι δε εγκληματίες και προδότες του Ελληνικού λαού και της Πατρίδας, θα τιμωρηθούν παραδειγματικά και έτσι όπως τους αξίζει.

Δείτε την απαγορευμένη ταινία "Ελένη" και μετά πείτε μας ποιοι είναι οι πραγματικοί φασίστες, οι πραγματικοί ναζί...
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ :

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.