Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Ο ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ...

 
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Α ΡΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΙΡΙΑΛ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ!
 
ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΥΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΜΑΤ, ΥΜΕΤ, ΕΚΑΜ, ΚΑ, ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ, ΚΛΠ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ...!

newsbeast.gr._ Περικυκλωμένο από δυνάμεις των ΜΑΤ είναι και απόψε το Χυτήριο, στην Ιερά Οδό, καθώς υπάρχει φόβος νέων επεισοδίων μετά τα χθεσινά γεγονότα.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη παραθρησκευτικών οργανώσεων, ενώ έγινε μία προσαγωγή. Καλλιτεχνικά σωματεία έχουν γνωστοποιήσει ότι θα περιφρουρήσουν την αποψινή πρεμιέρα της παράστασης, η οποία προγραμματίζεται για τις 11 το βράδυ, ενώ, μέσω της κοινωνικής δικτύωσης, έχει γίνει κάλεσμα για συγκέντρωση συμπαράστασης στους συντελεστές του έργου.

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών καταδικάζει τα χθεσινά επεισόδια έξω από το θέατρο, επισημαίνοντας ότι «όταν η τέχνη λογοκρίνεται, λογοκρίνεται και η ζωή». «Η ελεύθερη έκφραση, η ευαίσθητη ματιά πάνω σε κοινωνικά ζητήματα που μας απασχολούν είναι σκοπός της τέχνης του ηθοποιού και κατά συνέπεια όλων των τεχνών. Γι' αυτό τον λόγο είμαστε ενάντια σε ό,τι περιορίζει, ελέγχει και υπονομεύει τη δουλειά μας και την εξέλιξη μας. Η βαρβαρότητα, η βία, η καταστολή, η λογοκρισία και η επιβολή περιορισμών στην τέχνη και στη ζωή εντείνονται όλο και περισσότερο», αναφέρει το Σωματείο.
 
ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.