Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ: Όλα τα… πουρά της άκρας αριστεράς στην πίστα του «αντιρατσιστικού φεστιβάλ» Καλαμάτας.



ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Δίκτυο, ΑΝΤΑΡ-CIA… Μέχρι πρότινος, ξέραμε πως στα «αντιρατσιστικά φεστιβάλ» συμμετείχαν νεαροί αναρχοκομμουνιστές, με παρδαλές κομμώσεις και «φρικουλέ» εμφάνιση. Πάνε αυτά που ξέραμε! Τώρα, στα «αντιρατσιστικά φεστιβάλ» συμμετέχουν ελάχιστοι νέοι (γιατί οι περισσότεροι έχουν πάει στη Χρυσή Αυγή), και πολλοί… ασπρομάλληδες, της «γενιάς του πολυτεχνείου» (αυτοί που κατέστρεψαν τη χώρα…)

Στην Καλαμάτα, λοιπόν, μια πόλη με παραδοσιακά ισχυρό εθνικιστικό στοιχείο, η ευρύτερη άκρα αριστερά (που τσακώνεται για… ψύλλου πήδημα), ενώθηκε σε μία… γροθιά κατά της Χρυσής Αυγής. Στο «αντιρατσιστικό-αντιφασιστικό» φεστιβάλ που έγινε το σαββατοκύριακο στην πόλη, με τη συμμετοχή καμιά διακοσαριά –το πολύ- «συντρόφων», αρκετοί εκ των οποίων ήταν «φερτοί» από την Αθήνα και την Πάτρα, είχε λίγο απ’ όλα: και το «τιμημένο ΚΚΕ» με επικεφαλή του τον σύντροφο Α. Κατσά, συνήθη υποψήφιο βουλευτή του κόμματος, και ο ΣΥΡΙΖΑ, η τοπική οργάνωση του οποίου έκανε δημόσιο κάλεσμα στήριξης – συμμετοχής στο φεστιβάλ, και ο υστερικός «αλλαχουακμπάρης» (εκ του «Αλλάχ Άκμπαρ» – «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος», που κραυγάζουν οι μουσουλμάνοι στα συλλ-αλητήρια της ΑΝΤΑΡ-CIA), σύντροφος Κωνσταντίνου και η συντρόφισσα Κούρτοβικ (του «Δικτύου») και… λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, υπό την υψηλή δημοσιογραφική κάλυψη  της τοπικής εφημερίδας «Ελευθερίας», του επονομαζόμενου «Λαμπράκη της Μεσσηνίας» («Λαμπράκη» όχι εκ του παλιού βουλευτή, αλλά εκ του Λαμπράκη του ΔΟΛ…) Ν. Πλεμμένου.
Ο οποίος «Λαμπράκης της Μεσσηνίας», προαναγγέλλει συνέχιση της ενότητας των αμερικανο-σταλινο-κομμουνιστών, υπό το φόβο της Χρυσής Αυγής: «Το φεστιβάλ αυτό, όπως τονίστηκε πολλές φορές, θα αποτελέσει την αρχή, το πρώτο βήμα για τη δημιουργία μιας αντιφασιστικής κίνησης στην Καλαμάτα, η οποία θα συγκεντρώσει όλες τις αντιφασιστικές, αντιρατσιστικές δυνάμεις».
Αυτό θέλουμε κι εμείς: Ενωθείτε για να μετρηθούμε!
(ΥΓ): Παρότι η εκδήλωση γινόταν για την «υπεράσπιση των μεταναστών» -σύμφωνα με τις επιταγές της αμερικανοσιωνιστικής Νέας Τάξης – Παγκοσμιοποίησης-, ούτε ένας (!) αλλοδαπός δεν παρευρέθη σ’ αυτήν. Σύντροφοι κακό σημάδι, μέχρι και οι λαθρομετανάστες σας γυρίζουν την πλάτη. Μόνοι σας θα μείνετε στο τέλος…

ΠΗΓΗ: ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.