Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΕ ΔΕΝΔΙΑ: ΕΔΩ(ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ - HOTEL) ΚΑΛΑ ...ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΟΧΙ...ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ.(BINTEO)


ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ...ΦΑΓΗΤΟ...ΜΠΑΝΙΟ...ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ...ΚΑΘΑΡΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ...ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.
Απο ygro pyr
Η απόλυτη ξεφτίλα και παρακμή ενός ολόκληρου κράτους μέσα σε ένα λεπτό τηλεοπτικού χρόνου. 
Τα παραμύθια της κυβέρνησης για την επιτυχία του σχεδίου "Ξένιος Δίας" καταρρέουν. Κανένας λαθρομετανάστης δε φεύγει από τη χώρα, αλλά θα πλακώσουν και άλλοι κατά μάζες, μόλις μάθουν για τις ανέσεις και τις πολυτέλειες που τους επιφυλάσσει η κυβέρνηση της ΝΔ. 
Παλιότερα ο Παυλόπουλος ευχαριστούσε τους λαθρομετανάστες που επιλέγουν τη χώρα μας, σήμερα ο Δένδιας τους δίνει επιπλέον κίνητρα (κέτερινγκ, κλιματισμό, ανέσεις) για να μετατρέψουν την Ελλάδα σε Μπαγκλαντές. 

 Μοντέρνες παροχές και υπηρεσίες ξενοδοχείου..


Ο παράδεισος του κάθε λαθρομετανάστη! Οι λαθρομετανάστες ακόμα και μπροστά στον Δένδια δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να φύγουν. 

Τα "Ξένιος Δένδιας Hotels" στην Ελλάδα αποτελούν μία μοντέρνα αλυσίδα από σούπερ λουξ ξενοδοχεία λαθρομεταναστών, με ζεστούς χώρους και πολύ άνετα μεγάλα δωμάτια μέχρι 30τμ. 

Στα βασικά πλεονεκτήματα των ξενοδοχείων είναι τα υπεράνετα δωμάτια με δικά τους λουτρά, air-condition και ιδιαίτερα η φιλικότατη εξυπηρέτηση που παρέχει. Τα ξενοδοχεία Ξένιος Δένδιας διαθέτουν μοντέρνα προαύλια, χώρο με λιτή και καλαίσθητη διακόσμηση, άνετα παγκάκια , γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου. Η reception λειτουργεί 24 ώρες το 24ώρο και είναι πάντα πρόθυμη να βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειάζονται οι πελάτες. 

Οι πελάτες του ξενοδοχείου επωφελούνται ειδικής μεταχείρισης όταν αναφέρουν στον Σύριζα ότι μένουν στα ξενοδοχεία Ξένιος Δένδιας. 

Το ξενοδοχείο Ξένιος Δένδιας διαθέτει τα παρακάτω: 

• Άνετος προαυλισμός, αθλοπαιδιές κλπ 
• Reception επί 24ώρου βάσεως 
• Πολλά δωμάτια και σουίτες από 2 έως 4 άτομα 
• Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό 
• Δυνατότητα φύλαξης αποσκευών 
• Θέρμανση , ψύξη και κλιματισμός.. 
• Άνετο, ανακαινισμένο μπάνιο με μπανιέρα ή ντους 
• Προϊόντα μπάνιου 
• Όλα τα δωμάτια καθαρίζονται καθημερινά, είναι φωτεινά, πεντακάθαρα και με πρακτική διαρρύθμιση. 

 Τα Ξένιος Δένδιας Hotelς υπόσχεται μια γοητευτική διαμονή στην Ελλάδα, με απόλυτα φιλική εξυπηρέτηση, οικογενειακή ατμόσφαιρα και ζεστούς χώρους. 

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΕ ΔΕΝΔΙΑ ΣΡΟΙΤΕΡ:


1 σχόλιο:

  1. ΟΛΟ ΦΑΙ ΚΑΙ ΧΕΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ?ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.