Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΡΑ...


ΡΕ ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ...ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ.
ΣΥΡΙΖΑ: Θα βυθιστεί στη φτώχεια όποιος φοράει στολή
Επίθεση στην κυβέρνηση, με αφορμή τις μειώσεις στα ειδικά μισθολόγια, εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι «όπως φαίνεται η πρόθεση της κυβέρνησης είναι να βυθίσει στη φτώχεια όποιον φοράει στολή».
Σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου, χαρακτηρίζει «τραγικές» τις μειώσεις που θα υποστούν οι ένστολοι αλλά και οι συντάξεις των απόστρατων, με την ψήφιση των μέτρων, τονίζοντας ότι «απαγορεύουν ακόμα και την επιβίωσή τους».

«Για αρκετά χρόνια χρησιμοποίησαν τους ένστολους και τις οικογένειες τους με ανεφάρμοστες δεσμεύσεις για να πετύχουν κυβερνητικές αυτοδυναμίες», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Οι μάσκες έπεσαν. Η νεοφιλελεύθερη τρικομματική κυβέρνηση δείχνει αποφασισμένη να ξεμπερδεύει με τον υποτιθέμενο σκληρό πυρήνα του κράτους για να ολοκληρώσει γρηγορότερα την εξαθλίωση ολόκληρου του λαού και το ξεπούλημα της χώρας», συνεχίζει η ανακοίνωση.
«Η εγχώρια τρόικα τους λεει ότι «Πατριωτικό καθήκον» είναι να εξαθλιωθούν χωρίς να διαμαρτυρηθούν. Πραγματικό πατριωτικό καθήκον και συνταγματική υποχρέωση των ενστόλων και των αποστράτων είναι να ξεσηκωθούν μαζικά, ειρηνικά και αποφασιστικά ώστε μαζί με τον υπόλοιπο δοκιμαζόμενο λαό να δώσουν τέλος στις πολιτικές του μνημονίου και την κοινωνική γενοκτονία που μετατρέπουν την χώρα μας σε αποικία και οδηγούν τον λαό στην εξαθλίωση», καταλήγει.


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.