Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ; ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ «ΔΕΣΕΙ» ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ;

Ούτε και χθες έγιναν άξια λόγου επεισόδια στην Αθήνα, όπως θα περίμενε κανείς από την επεισοδιακή παράδοση που υπάρχει στις πορείες του Πολυτεχνείου και από την ιδιάζουσα κατάσταση που βρισκόμαστε τώρα. Μόνο κάτι «ψιλά» έγιναν το βράδυ στα Εξάρχεια και στη Θεσσαλονίκη, για επαναστατική γυμναστική και για την «τιμή των όπλων». Και να σκεφτεί κανείς πως ακόμα και το φοβερό Μνημόνιο 3 πέρασε «αμαχητί» (μόνο κάτι μικροεπεισόδια άνευ σημασίας έγιναν), και ο χειρότερος προϋπολογισμός στη μεταπολεμική ιστορία της Ελλάδος πέρασε χωρίς κανένα επεισόδιο. Πως εξηγούνται αυτή η σιγή ασυρμάτου εκ μέρους των κουκουλοφόρων αναρχοκομμουνιστών (και των προστατών τους), η οποία ασφαλώς και δεν οφείλεται στα μέτρα της αστυνομίας και στις… προσαγωγές του Δένδια;

Λίγες ημέρες πριν από την ψήφιση του Μνημονίου 3, άκουσα τυχαία σε μια ταβέρνα τη συζήτηση πολιτικού (απλού βουλευτή) της συγκυβέρνησης με πολιτικούς του φίλους, που κάθονταν στο διπλανό μου τραπέζι. Τους έλεγε, λοιπόν, πως το Μνημόνιο θα περάσει («γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση») και πως δεν πρόκειται να γίνουν πρόωρες εκλογές και ότι η συγκυβέρνηση θα τραβήξει σε μάκρος, γιατί καμία κατεστημένη πολιτική δύναμη δε θέλει το αντίθετο.
Και εξήγησε: η ΝΔ γιατί θα είναι δεύτερο κόμμα, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ γιατί θα συνθλιβούν, το ΚΚΕ γιατί θα λεηλατηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι του σημείου να κινδυνεύσει να μπει στην επόμενη βουλή, ο Καμμένος γιατί δεν τραβάει και θα έχει πτώση και ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί θα βγει πρώτο κόμμα και δε θέλει με τίποτα να κυβερνήσει, ειδικά υπ’ αυτές τις οικονομικές συνθήκες. Ο ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο βουλευτής, θέλει να κερδίσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί, γιατί με τις ελπίδες και τις προσδοκίες που έχει καλλιεργήσει, αν βγει τώρα θα πέσει μέσα σε λίγους μήνες από την λαϊκή κατακραυγή και θα τελειώσει πολιτικά. Μόνο τη Χρυσή Αυγή θα ωφελήσουν οι πρόωρες εκλογές και δεν είμαστε κορόιδα να τους δώσουμε τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσέθεσε. Μάλιστα, σε σχετική ερώτηση πολιτικού του φίλου, ο βουλευτής είπε πως η μόνη περίπτωση να τρέξουν οι πολιτικές εξελίξεις είναι (επί λέξει): «αν τρέξει αίμα στην άσφαλτο».
Αυτή είναι και η απάντηση στο ερώτημα που θέσαμε: ο ΣΥΡΙΖΑ που ελέγχει απόλυτα τους κουκουλοφόρους αναρχοκομμουνιστές τους «έχει δέσει τα χέρια», γιατί αν γίνουν μεγάλα επεισόδια υπάρχει και μεγάλος κίνδυνος να «τρέξει αίμα στην άσφαλτο», να επισπευστούν οι εξελίξεις και να συμβούν όσα περιέγραψε παραπάνω ο βουλευτής. Τα οποία πιο πολύ απ’ όλους τα απεύχεται ο ΣΥΡΙΖΑ!
Αμαλία Κουτσαβίτη..http://neadeksia.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.