Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΗΠΑ :Κινδυνεύουν οι αφροαμερικανοί στην Ελλάδα (Γιατί στις ΗΠΑ τι κάνουν;;)


ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ TA ΑΜΕΡΙΚΑΝAKIA...ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ. ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΜΕ  ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ TOYΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΜΕΞΙΚΑΝΟΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ TOYΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.(ΟΠΩΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩ)
Απο protothema
Με μια ανακοίνωση - σοκ η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα προειδοποιεί τους Αμερικανούς πολίτες, κυρίως αφρικανικής, ισπανικής και ασιατικής καταγωγής που επισκέπτονται την Ελλάδα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω των αυξανόμενων κρουσμάτων βίας και επιθέσεων εναντίων αλλοδαπών.

Η πρεσβεία καλεί όλους τους Αμερικανούς τουρίστες που έρχονται στην Ελλάδα να είναι ιδιαιτέρα προσεκτικοί σε όλες τους τις μετακινήσεις στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις, να παρακολουθούν τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης και να καταγγείλουν άμεσα στην αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα ή στο αμερικανικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη κάθε πιθανό κρούσμα ρατσιστικής βίας.


Η αμερικανική πρεσβεία έθεσε μάλιστα στη διάθεση των Αμερικανών πολιτών και τηλέφωνο επικοινωνίας όπου μπορούν να τηλεφωνούν καθημερινώς και δωρεάν για να ζητήσουν τη βοήθεια των αμερικανικών αρχών σε περίπτωση που πέσουν θύματα βίας στην Ελλάδα.

Ειδικοί αναλυτές στη χώρα μας επισημαίνουν η ανακοίνωση είναι ουσιαστικά ένα χτύπημα κάτω από τη ζώνη από την αμερικανική κυβέρνηση στην ελληνική.

Παράλληλα η αμερικανική πρεσβεία καλεί όλους τους Αμερικανούς πολίτες να αποφύγουν να μετακινηθούν αύριο ημέρα εορτασμού της εξέγερσης του Πολυτεχνείου σε όλους τους δρόμους πέριξ του Ιδρύματος καθώς και στις οδούς από τις οποίες θα περάσει η πορεία.

1 σχόλιο:

  1. ΡΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ Η ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.