Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΛΟΓΩ...ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ


Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ .ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΟΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ Η ΠΙΣΙΝΑ. 
ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΟΥΝ ΤΑ Κ@Λ@Ρ@ΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ Κ@Λ@Ρ@ΚΙΑ ΤΩΝ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. 
ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ Ο ΤΡΟΧΟΣ...ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ...
 Το Ζάππειο Κολυμβητήριο κλείνει τις πόρτες του επ’ αόριστον στους αθλητές της κολύμβησης, λόγω… έλλειψης πετρελαίου, παρά τις όποιες υποσχέσεις των αρμοδίων για την εξεύρεση λύσης στο εν λόγω πρόβλημα.
Μέχρι στιγμής, χάρη στις ήπιες θερμοκρασίες που επικρατούσαν, το κολυμβητήριο λειτουργούσε με το νερό της πισίνας να ζεσταίνεται με το πετρέλαιο που υπήρχε από πέρυσι. Από τη στιγμή όμως που τα περυσινά αποθέματα εξαντλήθηκαν οι υπεύθυνοι του κολυμβητηρίου αποφάσισαν να προχωρήσουν στην αναστολή της λειτουργίας του.

Το κολυμβητήριο του Ζαππείου ανήκει στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, της οποίας πρόεδρος είναι ο πρώην πολίστας Σπύρος Καπράλος. Η ΕΟΕ επικαλείται την έλλειψη οικονομικών πόρων λόγω περικοπής των προϋπολογισμών της και σηκώνει τα χέρια ψηλά όσον αφορά τη λειτουργία της σημαντικότερης αθλητικής εγκατάστασης που βρίσκεται στη δικαιοδοσία της.
Το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο του Ζαππείου εγκαινιάσθηκε το 1940 επι Ιωάννη Μεταξά και εκεί έγινε το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης με πρωταθλητή τον ΑΟΠ Φαλήρου. Για πάρα πολλά χρόνια υπήρξε το μοναδικό κολυμβητήριο στην Ελλάδα και εκεί αναπτύχθηκαν όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.