Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

''Πράσινο φως'' στους αναρχοκομμουνιστές τρομοκράτες από τον Δένδια;;

Την επομένη ημέρα τριών αναρχοκομμουνιστικών τρομοκρατικών επιθέσεων κατά της Χρυσής Αυγής (εκτόξευση βόμβας μολότοφ στα γραφεία της στην Καρδίτσα, εισβολή «αγνώστων» και βανδαλισμοί στα γραφεία της στην Ξάνθη, παρεμπόδιση της δραστηριότητάς της και... 

κατατρομοκράτηση του λαού του Αγρινίου, με επεισοδιακή αντισυγκέντρωση την ώρα που γίνονταν εγκαίνια του γραφείου της), διάλεξε ο ανεκδιήγητος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ για να την χαρακτηρίσει περίπου ως… παράνομη!!!
Σε συνέντευξή του, λοιπόν, στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα fm, προσπερνώντας τις τρεις μαζεμένες τρομοκρατικές επιθέσεις, είπε τα εξής εξωφρενικά: «Η ΕΛ.ΑΣ. και η Χρυσή Αυγή είναι απολύτως απέναντι. Είναι συνταγματική υποχρέωση της ΕΛ.ΑΣ. να μην ανέχεται την αυτοδικία της Χρυσής Αυγής. Κάτι τέτοιο, όπως συνεργασία ΕΛ.ΑΣ. και Χρυσής Αυγής, δεν μου έχει αποδειχθεί ποτέ με επαρκή τρόπο, ώστε να χρειαστεί να λάβω μέτρα».
Πρακτικά, δηλαδή, επιδοκίμασε εμμέσως τις τρομοκρατικές επιθέσεις κατά της Χρυσής Αυγής (εφόσον δεν τις καταδίκασε) κι έδωσε το «πράσινο φως» στους αναρχοκομμουνιστές παρακρατικούς της κατοχικής ψευτοκυβέρνησης δωσιλόγων, στην οποία μετέχει, να συνεχίσουν την τρομοκρατία κατά της Χρυσής Αυγής!
Έχει κάποια λογική εξήγηση αυτή η αχαρακτήριστη συμπεριφορά υπουργού αρμόδιου για τη δημόσια τάξη της χώρας; Ασφαλώς και έχει! Ας θυμηθούμε τις πρόσφατες αποκαλύψεις του Βήματος της Κυριακής για τους «συνομιλητές» των ξένων πρεσβειών κι ας παραθέσουμε το σχετικό απόσπασμα για τον «περίεργο» υπουργό Δένδια: «Στη λίστα της πρεσβείας των ΗΠΑ με τα πρόσωπα που θεωρούνται «παίκτες» στο σύστημα εξουσίας είναι και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Ν. Δένδιας. Και αυτό λόγω της πολιτικής που εφήρμοσε ως υπουργός Δικαιοσύνης (θέμα βίζας) και τώρα στο νέο νευραλγικό και κρίσιμο πόστο του για την εποπτεία των ερευνών για την τρομοκρατία, ενώ αποτελεί και προνομιακό συνομιλητή του Ισραήλ».
Ν. Λεονταρίδης/neadeksia.wordpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.