Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΑΣΥΛΙΑ ΣΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ...ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ


ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ 3 ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΜΑΘΗΤΗ... ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...
Καμία σύλληψη και καμία παρέμβαση εισαγγελέα για τα αδικήματα των αναρχικών... Την επομένη, αλβανοί επιτέθηκαν σε Έλληνα μαθητή, γιατί είχε αναρτήσει σχόλια υπέρ της Χρυσής Αυγής στο διαδίκτυο.
Φθορές σε οχήματα και σε δεκάδες κτίρια προξένησε η αντισυγκέντρωση των αναρχικών, που υποστηρίχθηκε ανοικτά από βουλευτές του Σύριζα. Η Χερσόνησος Ηρακλείου, όχι μόνο αποκλείστηκε για ώρες και οι κάτοικοι κλειδώθηκαν σπίτια τους λόγω της παρουσίας 30 ταραξιών , αλλά γέμισε και με αντεθνικά συνθήματα. Δεκάδες (ανορθόγραφες) απειλές κατά του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου που φιλοξένησε την Χρυσή Αυγή, Μανόλη Σκουλή, γράφτηκαν σε τοίχους καταστημάτων και κατοικιών. Σε πολλά σημεία μάλιστα, όπως είναι εμφανές και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, οι αναρχικοί καταγράφονταν από κάμερες (βλέπε υποκατάστημα εμπορικής). 

Αυτό το τηλεοπτικό υλικό, που αφορά το αδίκημα της απειλής, της διατάραξης κοινής ειρήνης, της οπλοφορίας (ρόπαλα κλπ) και της διακεκριμένης φθοράς, γιατί δεν εστάλη στην εισαγγελία Ηρακλείου;

Την επόμενη ημέρα, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, αλβανοί επιτέθηκαν σε Έλληνα μαθητή σχολείου της Χερσονήσου, που είχε αναρτήσει σχόλιο υπέρ της Χρυσής Αυγής στο facebook. Ακολούθησε σύρραξη με αποτέλεσμα οι δράστες να οδηγηθούν στο νοσοκομείο. Προ ημερών μάλιστα, η ''δημοκρατική'' διεύθυνση του σχολείου είχε αποβάλει δια παντός Έλληνα μαθητή λόγω άλλης συμπλοκής με Αλβανούς με αφορμή, τότε, συνθήματα στον πίνακα εναντίον της Χρυσής Αυγής.
stoxos-xryshaygh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.