Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΔΩΝΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΘΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ .
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ (ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ,ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ Κ.Τ.Λ).
ΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 1800 ΕΥΡΩ Ο ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ.
ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑ ΑΔΩΝΙ .
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΛΕΞ ΣΟΥ
Απο makeleio.gr
Απο το βήμα της Βουλής, στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στον Γιώργο Γερμενή για τα όσα είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής σχετικά με το Rolex που φοράει ο βουλευτής της ΝΔ.
Ο κ. Γεωργιάδης, αναφερόμενος στο χαρακτηριστικό δαχτυλίδι της συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένης Ζαρούλια που, σύμφωνα με το iefimerida είναι της εταιρείας Very Gavello, είπε οτι "οι λαϊκοί της Χρυσής Αυγής ψωνίζουν από τις..λαϊκές της Μυκόνου και του Κολωνακίου!".
Ο βουλευτης της ΝΔ, μάλιστα, επανέλαβε ότι η επίθεση Κασιδιάρη στόχο είχε τον αρχηγό του και όχι τον ίδιο. "Ηταν μια προσπαθεια να φάει τον Μιχαλολιάκο και τη Ζαρούλια", είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 5:10 :


1 σχόλιο:

  1. Αδικείται ο μπουμπούκος εφτιαξε σενάριο που θα το ζήλευε ο Σπιλμπεργκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.