Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ!



Μπορεί μέχρι τώρα που έπαιζαν χωρίς αντίπαλο, οι αριστεροί να παρουσιάζονταν δημόσια ως «δημοκράτες», «ανεκτικοί» κ.τ.λ., αλλά τώρα που υπάρχει το αντίπαλο δέος της Χρυσής Αυγής και αμφισβητεί τους κατεστημένους μύθους, λυσσομανούν και βγάζουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Αυτό του σταλινικού τέρατος με το κνούτο!

Διαβάστε, λοιπόν, το κατασταλτικό παραλήρημα της βουλευτού Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρίας Κανελλοπούλου, «με αφορμή την αμφισβήτηση εκ μέρους της Χρυσής Αυγής των νεκρών του Πολυτεχνείου», με το οποίο αμφισβητεί το δικαίωμα οπουδήποτε να αμφισβητεί την κρατούσα (κατεστημένη) άποψη-μύθο και ζητά επέμβαση… εισαγγελέα για τους αμφισβητίες (προφανώς κάποιον σαν τον εισαγγελέα Βισίνσκι, των περιβόητων «Δικών της Μόσχας»). Ιδού το σταλινικό παραλήρημα μιας νοσταλγού των Γκούλαγκ, όπου εξοντώθηκαν εκατομμύρια άνθρωποι, και τα συμπεράσματα δικά σας:


«Δεν έχει κανείς δικαίωμα να αμφισβητεί τις φρικαλεότητες που διέπραξε η Χούντα γενικώς και ειδικώς στις 17 Νοέμβρη 1973 και τους νεκρούς που προκάλεσαν οι επιχειρήσεις του Στρατού, της Αστυνομίας και των παρακρατικών.
Η ελληνική κοινωνία έχει επιβάλει τον απόλυτο σεβασμό στους ήρωες του φοιτητικού και του εργατικού κινήματος, στους μάρτυρες της Δημοκρατίας.
Οι νεοναζί τολμούν να πιάνουν στο στόμα τους με ανεκδιήγητο τρόπο τα γεγονότα, αμφισβητώντας με αποτρόπαιο θράσος τους νεκρούς του Πολυτεχνείου.
Πέρα από την απάντηση που θα πάρουν οπουδήποτε εμφανιστούν, όπως πρόσφατα, στις 28 Οκτωβρίου, στην Κ. Αχαΐα όπου ο λαός τους έδιωξε από το ηρώο της πόλης, οι δικαστικές αρχές οφείλουν να κινητοποιηθούν άμεσα διώκοντας με βάση την αυτεπάγγελτη διαδικασία του άρθρου 365 του Ποινικού Κώδικα, περί προσβολής μνήμης νεκρών».

ΠΗΓΗ: ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ

1 σχόλιο:

  1. Δημοκρατία και ελευθερία του λόγου μόνο όποτε τους συμφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.