Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ EUROVISION ΛΟΓΩ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ...ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ;;


ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝHΓYΡΙ ΤΗΣ EYROVISION ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΝΕΙ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΡΩΤΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΥΠΟΥ EYROVISION ΜΕ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ...
Απο inews.gr
Λούσα» σε εποχές σκληρής λιτότητας δεν επιτρέπονται. Έτσι σκέφθηκε ο δημόσιος Ραδιοτηλεοπτικός Οργανισμός της Πορτογαλίας και ανακοίνωσε την απόφασή του να μη συμμετάσχει η χώρα φέτος στη Eurovision.
«Η τρέχουσα δημοσιονομική συγκυρία δεν επιτρέπει τη συσσώρευση πολλών σημαντικών γεγονότων», μετέδωσε το RTP, σημειώνοντας ότι ως εκ τούτου θα πρέπει να επιλεγούν αυτά που είναι πιο σημαντικά και αφορούν ένα ευρύτερο κοινό.
Σημειωτέον ότι η Πορτογαλία, αν και δεν έχει κερδίσει ποτέ το διαγωνισμό, είναι η χώρα με τις περισσότερες συμμετοχές στο θεσμό.
Μετά την Πορτογαλία και η Πολωνία ανακοίνωσε επίσημα ότι  για οικονομικούς λόγους δεν πρόκειται να λάβει μέρος στο διαγωνισμό μουσικής Eurovision-2013, που θα πραγματοποιηθεί στη Σουηδία από  14 έως 18 Μαΐου.
Εμείς, άραγε, τι θα κάνουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.