Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

"Απίστευτο" :Mέλη της ΔΑΚΕ ψήφισαν ...Φωτόπουλο για πρόεδρο στη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ !


TETOIO ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤAI  ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΤΗΣ ΔΑΚΕ
Απο taxalia 
Φιλελεύθεροι ψήφισαν υπέρ του Σοβιετικού Μοντέλου!!!
Χλιαρή η απάντηση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας για την διασπαστική κίνηση στη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ:
Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης, για τις εξελίξεις στη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και την ανάγκη σεβασμού των αρχών και των αξιών της Παράταξης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η Νέα Δημοκρατία δεν παρεμβαίνει στα δρώμενα των συνδικαλιστικών οργανώσεων, οι οποίες είναι ανεξάρτητες και λογοδοτούν στα μέλη τους και μόνο.
Η δραστηριότητα των συνδικαλιστικών παρατάξεων και ιδιαίτερα της ΔΑΚΕ, πέρα από κάθε αμφιβολία, έχει την ανεξαρτησία και την αυτονομία της.
 Ουδείς, όμως, και για κανένα λόγο, δικαιούται να διαπραγματεύεται και να εκχωρεί αρχές, αξίες και ιδεολογικές αναφορές στη βάση προσωπικών μικροπαραταξιακών ή ακόμα και ιδιοτελών συμφερόντων, γιατί τότε διαπράττει σοβαρότατο πολιτικό και συνδικαλιστικό ολίσθημα.
 Λυπούμαι για τα στελέχη εκείνα του φιλελεύθερου χώρου, στα οποία οι εργαζόμενοι της βάσης, στις πρόσφατες αρχαιρεσίες της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, έδωσαν τη δύναμη για να βρεθούν στο τιμόνι μιας οργάνωσης και μάλιστα ως πρώτη δύναμη, αυτά να διαπραγματεύονται, να παραχωρούν και να εκχωρούν στη βάση τιμαρίων και ιδιοτελών συμφερόντων.
 Σε μια εποχή άκρατου λαϊκισμού, θεσμικής κατάπτωσης και ηθικών εκπτώσεων, οι αξίες των μελών της παράταξης δεν πρέπει να αποτελούν λάφυρα προς εξαργύρωση από κανέναν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.