Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΕΞ ΑΠΑΛΩΝ ΟΝΥΧΩΝ ΚΤΗΝΗ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ: Σοκ προκαλεί η απολογία των 2 ανήλικων Αλβανών..''Προσπαθήσαμε να τον κακοποιήσουμε τον 8χρόνο με κλαδί ελιάς για πλάκα''!

 

Αρρώστια..Δείτε τι ανατροφή δίνουν οι Αλβανοί στα παιδιά τους.Ήθελαν να βιάσουν 8χρόνο αγοράκι για να σπάσουν πλάκα...
Το θύμα τους ένα 8χρονο αγοράκι άρχισε να καλεί σε βοήθεια όταν οι 2 ανήλικοι δράστες προσπάθησαν να ασελγήσουν σεξουαλικά πάνω του με κλαδί ελιάς.

 - Ο ανήλικος θα εξεταστεί από παιδοψυχολόγο και ιατροδικαστή Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, σε χωριό του Δήμου Ερυμάνθου.

Σε βάρος των δύο ανήλικων αγοριών από την Αλβανία ,που καταγγέλθηκαν για απόπειρα ασέλγειας με ξύλο, σε βάρος του 8χρονου, έχει σχηματιστεί δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίτσας, η οποία θα σταλεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας 12χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Α.Τ. της περιοχής και φέρεται να παραδέχτηκε την πράξη του. Υποστήριξε μάλιστα ότι το έκανε για πλάκα!

 Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο παιδιά επιχείρησαν να ασελγήσουν στον 8χρονο "υπό τύπου παιχνιδιού", με κλαδί ελιάς. Οι ανήλικοι φέρονται να παρέσυραν τον 8χρονο σε ερημική τοποθεσία, ωστόσο αυτός αντιστάθηκε, άρχισε να καλεί σε βοήθεια και οι ανήλικοι το έβαλαν στα πόδια.

 Σύμφωνα με το thebest.gr, το παιδί θα εξεταστεί από παιδοψυχολόγο, ενώ έχει ζητηθεί η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης για να διασαφηνιστεί εάν ο ανήλικος τραυματίστηκε και σε τι βαθμό. 

ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ, Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ. ΠΟΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ? ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗΚΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΑ ΒΡΩΜΟΠΑΙΔΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΥΛΩΝΑΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι φίλε μου να σταλλούν εκεί και να τους κάνουν τον κώλο σουρωτήρι γιατί μεθαύριο για πλάκα θα βιάζουν γυναίκες και παιδάκια ... αν δεν τιμωρηθούν.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.