Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΕΣΥ ΚΟΡΟΪΔΟ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΕΣ... 2000 ΕΥΡΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝΑΚΙ "DIOR" ΤΗΣ 7ΧΡΟΝΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ...!!!

 ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. ΘΕΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ.

Ενας στους τέσσερις Ελληνες είναι άνεργος. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να θεωρούν τους εαυτούς τους τυχερούς αν βρουν δουλειά με τον βασικό μισθό των 586 ευρώ το μήνα, όπως μας είπε πρόσφατα και ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης. Την τελευταία τριετία, 3.500 Ελληνες αυτοκτόνησαν γιατί δεν άντεχαν άλλο την πείνα και τον εξευτελισμό.

Την ίδια ώρα, κάποιοι έχουν το θράσος να προκαλούν. Ο πάλαι ποτέ γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ντύνει την κόρη του με μπουφάν που κοστίζουν πάνω από 2.000 ευρώ!


 
Η φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα το newsbomb.gr ξεσκεπάζει την κοροϊδία του αυτοαποκαλούμενου «Ταρζάν» σε όλο της το μεγαλείο. Ο άνθρωπος που έχτισε όλη την -ψευδεπίγραφη- εικόνα του πάνω στον ισχυρισμό ότι είναι ένας απλός πολίτης, σαν όλους μας και κατάφερε να κοροϊδέψει πολύ κόσμο για να ταυτιστεί μαζί του, ξοδεύει για να αγοράσει ένα μπουφάν στην 7χρονη κόρη του, τα χρήματα που ο μέσος εργαζόμενος θέλει σκληρή δουλειά τεσσάρων μηνών για να βγάλει. Είναι Dior θα μου πείτε... Και η σύζυγος του Τριανταφυλλόπουλου είναι γνωστή για τα ακριβά της γούστα... Σιγά μην εμφάνιζε την κόρη της στη γιορτή του ιδιωτικού σχολείου όπου τη στέλνει με κάτι απλώς ακριβό. Πώς θα έμπαινε στο μάτι των άλλων μανάδων του «χρυσού» σχολείου, αν δεν φορούσε η ΔΙΚΗ ΤΗΣ κόρη το πιο ακριβό μπουφάν; Για σκεφτείτε το λιγάκι, όμως... Αυτός ο άνθρωπος προσπαθεί ακόμη και τώρα να μας πείσει ότι καταλαβαίνει τα προβλήματα του μέσου Ελληνα. Οτι μπορεί να συνειδητοποιήσει την αγωνία του πατέρα που ξεκινάει το πρωί από το σπίτι και δεν ξέρει αν το βράδυ θα καταφέρει να γυρίσει με ένα μπουκάλι γάλα για τα παιδιά του. Κι ο... Μάκης πάει και δίνει δυο χιλιάρικα για ένα από τα -πολλά- μπουφάν της κόρης του. Με τα ίδια χρήματα, ο μέσος Ελληνας πρέπει να ταΐσει την οικογένειά του για τέσσερις μήνες! Με τα χρήματα που δίνει ο Μάκης για ΕΝΑ μπουφάν της κόρης του. Κι όλοι ξέρουμε πόσο κρατάνε τα μπουφάν των παιδιών σε αυτή την ηλικία... Μερικούς μήνες. Τα παιδιά μεγαλώνουν και μετά χρειάζονται άλλα μπουφάν. Καινούρια. Αλλα δυο χιλιάρικα, δηλαδή. Σιγά μην ιδρώσει το αυτί του Μάκη, όμως. Λεφτά υπάρχουν.

Για τον ίδιο δηλαδή, τη γυναίκα και τις κόρες του, ναι. Λεφτά υπάρχουν. Για να στέλνει την κόρη του στο πανάκριβο ιδιωτικό σχολείο με τα 17.000 ευρώ δίδακτρα, λεφτά υπάρχουν. Μέχρι εκεί, όμως. Γιατί ακόμη και πολλούς από τους εργαζόμενους του site του, απλήρωτους τους έχει. Φαντάζεστε πώς νιώθουν οι άνθρωποι αυτοί, που δουλεύουν όλη μέρα για τον «κύριο Μάκη» και δεν παίρνουν φράγκο, όταν βλέπουν την κόρη του να τριγυρνάει με ένα μπουφάν που αντιστοιχεί σε τέσσερις μήνες ενοίκιο, φαγητό, ρεύμα για τους ίδιους και τις οικογένειές τους; Τελικά, το θράσος κάποιων ανθρώπων δεν έχει όρια. Ευτυχώς, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και οι Ελληνες που κάποτε κατάφερνε να κοροϊδέψει του έχουν γυρίσει πλέον την πλάτη...newsbomb.gr
 
ΠΗΓΗ: 

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.