Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ANTINEWS ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΥ!



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ. ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!

Αντιγράφουμε από το διαδικτυακό χαμαιτυπείο: 

Μια σημαντική παρέμβαση που μπορεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, κατέθεσε στην εκπομπή Ανατροπή του Γ. Πρετεντέρη ο γνωστός καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου, Νίκος Αλιβιζάτος.
Αναφερόμενος στο θέμα της αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής τόνισε: “Δεν ξέρετε το θέμα κύριε Πρετεντέρη. Και δεν το είπατε καλά και στο δελτίο ειδήσεων

 Αν καταδικαστούν για ποινικά εγκλήματα οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τους αφαιρεθούν και τα πολιτικά δικαιώματα, θα εκπέσουν του βουλευτικού τους αξιώματος και δεν θα μπορούν να είναι υποψήφιοι ούτε τις επόμενες εκλογές.” Και συνέχισε: “Έχουν διαπράξει ήδη σωρεία εγκλημάτων ανάμεσα στα οποία καιη ρατσιστική βία, για τα οποία μπορεί να  διωχθούν αυτεπάγγελτα“.

Μάλιστα πρότεινε να διωχθεί ο Ν. Μιχαλολιάκος ως ηθικός αυτουργός και αρχηγός μιας εγκληματικής συμμορίας.

Πρόκειται για μια σοβαρή άποψη που αξίζει να συζητηθεί αν και εφόσον οι Χρυσαυγίτες συνεχίσουν να βάλλουν κατά της Δημοκρατίας. Και είναι σίγουρα πιο σοβαρή από την άποψη να τεθούν εκτός νόμου του Βενιζέλου.


Πλησιάζει δε στην άποψη που είχαμε διατυπώσει ότι ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης των φασιστών είναι να εφαρμοστούν οι νόμοι και κάθε φορά που οι Χρυσαυγίτες του παραβαίνουν να τιμωρούνται παραδειγματικά. Η λύση για τη Χρυσή Αυγή είναι καθαρά δημοκρατική. Κάνει τσαμπουκάδες ο Κασιδιάρης σε αστυνομικό; Τον βουτάει ο ΜΑΤατζής και τον πάει καροτσάκι στο κελί. Κάνει ο Μιχαλολιάκος φορολογικές παραβάσεις και έχει ένα τουλάχιστον περίεργο ξενοδοχείο. Να κληθεί για να δώσει εξηγήσεις.

Στα σοβαρά τώρα. Όσο η δημοκρατία και οι θεσμοί της χαϊδεύουν τους φασίστες τόσο αυτοί δε πληθύνονται. Το ίδιο έγινε και με τους κουκουλοφόρους. Αν οι νόμοι του κράτους εφαρμοστούν όπως εφαρμόζονται σε κάθε πολίτη που κάνει κάποιο αδίκημα, τότε η Χρυσή Αυγή θα ξεφουσκώσει. Απλά πράγματα.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΗΓΗ. ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.