Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΚΟΒΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ...ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΤΩΡΑ


Από το ένα νοσοκομείο στο άλλο μεταφέρεται ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ο οποίος το Σάββατο αναμενόταν να πάρει το δρόμο για τον Κορυδαλλό. Ωστόσο, το απόγευμα, πληροφορίες τον θέλουν να επικαλέστηκε καρδιακό – αυτή τη φορά – πρόβλημα και να μεταφέρθηκε ξανά στον Ευαγγελισμό.

Ο κ. Λαυρεντιάδης τα τελευταία δύο 48ωρα που ακολούθησαν της σύλληψής του το απόγευμα της Πέμπτης, έχει περάσει από διάφορα νοσοκομεία, επικαλούμενος συνεχώς διάφορα προβλήματα υγείας.


Αμέσως μετά τη σύλληψη του μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου παράμεινε στα επείγοντα μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής, όπου τον επισκέφθηκε η δεύτερη ανακρίτρια Ιωάννα Χατζάκη, η οποία μετά την απολογία του, τον έκρινε προφυλακιστέο.


Ο Λαυρεντιάδης απολογήθηκε για μιάμιση περίπου ώρα και αφού αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, έμαθε πως οι γιατροί δεν σκοπεύουν να τον κρατήσουν στο νοσοκομείο. Τότε ζήτησε να μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική αφού όπως ισχυρίστηκε αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Η ΕΛ.ΑΣ σχεδίασε και πραγματοποίησε κάτω από άκρα μυστικότητα τη μεταφορά του επιχειρηματία στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής στο Δαφνί.

Και εκεί όμως οι γιατροί έκριναν πως δεν συντρέχουν λόγοι για την παραμονή του, αφού τα προβλήματα που ισχυρίστηκε πως αντιμετώπιζε δεν ήταν τόσο σημαντικά που να τους αναγκάσουν να τον κρατήσουν για νοσηλεία, οπότε έπρεπε να αποχωρήσει.

Ο ίδιος προσπάθησε να κερδίσει και άλλο χρόνο και φυσικά να μην μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου θα ήταν ο προορισμός του αν δεν επικαλούταν προβλήματα υγείας, αφού κρίθηκε προφυλακιστέος και ύποπτος φυγής στο εξωτερικό.

Τελικά κατάφερε να πείσει τις αρχές και να μεταφερθεί στον Ερυθρό Σταυρό και να εξεταστεί εκ νέου από τους γιατρούς, οι οποίοι και σε εκείνη την περίπτωση δεν διέκριναν λόγο να παραμείνει για νοσηλεία και έδωσαν το πράσινο φως στους αστυνομικούς για να τον μεταφέρουν στη φυλακή.

Στη συνέχειαα ο κ. Λαυρεντιάδης μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ. Και ενώ όλα έδειχναν ότι εντός του Σαββάτου θα έπαιρνε εν τέλει το δρόμο προς τον Κορυδαλλό, ο επιχειρηματίας φέρεται να μεταφέρεται εκ νέου στον Ευαγγελισμό, μιας και επικαλέστηκε ξανά προβλήματα υγείας, αυτή τη φορά με την καρδιά του.

Να σημειωθεί ότι ασφαλείς πληροφορίες του iefimerida.gr αναφέρουν ότι όλες οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο κ. Λαυρεντιάδης δεν έδειξαν το παραμικρό πρόβλημα υγείας εκτός φυσικά από το χρόνιο πρόβλημα της νεανικής ρευματοειδούς αρθρίτιδας το οποίο τον ταλαιπωρεί εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο οι μεταφορές του επιχειρηματία στα νοσοκομεία έγιναν με τη σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας Ιωάννας Χατζάκη, καθώς αυτό προβλέπει το δικαιϊκό σύστημα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.