Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά των πολυτέκνων οικογενειών που βοηθά ο Θεόφιλος στο Νομό Αττικής



 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά των πολυτέκνων οικογενειών που βοηθά ο Θεόφιλος στον Νομό Αττικής.

   Μεγάλη χαρά είχαν τα παιδιά των πολυτέκνων σήμερα 23/12/12 με τα δώρα που πήραν για τα Χριστούγεννα αλλά μεγαλύτερη η δική μας, των εθελοντών, των μελών του Θεόφιλου και κυρίως των δωρητών μας που χάρη σε αυτούς μπορέσαμε να προσφέρουμε όλα αυτά τα δώρα στα παιδιά των πολυτέκνων που ήρθαν σήμερα, μας είπαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και άκουσαν με πολύ προσοχή και ενδιαφέρον τα λόγια του  Μητροπολίτη Βελεστίνου κ. Δαμασκηνού και τις ευχές του για καλή πρόοδο αλλά και του προϊσταμένου του ιερού ναού της Αγίας Γλυκερίας Γαλατσίου όπου και η ενορία μας, που μας μίλησε για το νόημα των Χριστουγέννων και μας ανέλυσε απλά και κατανοητά το σημερινό Ευαγγέλιο. Ακολούθησε ο σύντομος χαιρετισμός του προέδρου του Θεόφιλου κυρίου Ιωάννη Ναυπλιώτη που αφού ευχαρίστησε όλους που ήταν παρόντες στη σημερινή εκδήλωση χαράς και αγάπης είπε μεταξύ άλλων :


''Είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε τόσο καλούς φίλους και μέλη που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα φέτος με αυτήν την τεράστια κρίση μπορέσαμε και κάναμε δύο πολύ μεγάλες αποστολές αγάπης μέσα σε δέκα μέρες. Η πρώτη στο Μεσολόγγι και συγκεκριμένα στο Σύλλογο Ματαράγκας με 4.600 κιβώτια και η δεύτερη στις Σέρρες με 990 κιβώτια, έτσι τα παιδιά σε αυτές τις περιοχές θα έχουν διαφορετικα Χριστούγεννα και θα είναι πιο χαρούμενα με τόσα παιχνίδια και δώρα. Ο Θεόφιλος συνεχίζει και θα συνεχίζει όσο θέλει ο Θεός να προσφέρει την αγάπη των φίλων του στους πολυτέκνους και κυρίως στα παιδιά, θέλουμε πολλά και καλά παιδιά.

Πολυτεκνία και καλλιτεκνία είναι το σύνθημα μας!

Έτσι και τα παιδιά της Αθήνας που ήρθαν σήμερα εδώ και πολλά από αυτά αντιμετωπίζουν πραγματικές συνθήκες αποκλεισμού και φτώχειας φέτος θα έχουν καλύτερα Χριστούγεννα.

Τα προβλήματα που φτάνουν σε εμάς καθημερινά είναι τεράστια και δύσκολα όπως: απλήρωτοι λογαριασμοί πολυτέκνων νερού-Δεή, πολλές φορές κομμένα, ενοίκια, εξώσεις, χρέη σε δάνεια, και άλλα… ''

   Κατόπιν ευχαρίστησε το ίδρυμα Νιάρχος που ανέλαβε να πληρώνει καθε μήνα την αμοιβή της κοινωνικής λειτουργού του Θεόφιλου κυρίας Γεωργίας Αδαμοπούλου. Ακολούθησε η κλήρωση των δώρων από την κοινωνική λειτουργό η οποία εκτός από τα δώρα τους μετέδωσε και την αγάπη της και την χαρά της που βρίσκεται στον Θεόφιλο και μπορεί να προσφέρει και εθελοντική εργασία στα παιδιά των πολυτέκνων αφιερώνοντας τους χρόνο για να τους βοηθά ουσιαστικά.

Χορηγοί της Εκδήλωσης :
Σύλλογος Δράση  Γαλατσίου
Σύλλογος Χοροπατήματα
Καραμολέγκος αρτοποιήματα
3 Έψιλον   αναψυκτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.