Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΑΡΧΙΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ: ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΤΑΤΟ, ΕΤΣΙ;



«Εντελώς αντιχριστιανικές» χαρακτήρισε τις σκέψεις, τις δράσεις και τις απόψεις της Χρυσής Αυγής ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος μιλώντας στον Αlpha 9,89.

Για όσους ιεράρχες στηρίζουν την Χρυσή Αυγή, είπε πως δεν έχουν μελετήσει καλά το πρόβλημα και αν το μελετήσουν, θα πάρουν πίσω τα λόγια τους.

 ΤΟ ΠΑΣΟΚ- ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Ο ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΒΟΛΟΥ- ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΕΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 4000 ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΤΑΤΟ. Α ΡΕ ΞΥΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ!

Υ.Γ. ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΩΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΡΑΣΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΣΥΝΕΠΕΣΑΝ ΧΡΟΝΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΠΑΣΟΚΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΕΙΔΗΣΗ! ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ!

2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ. ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ Ε? ΠΟΣΟ ΓΛΥΦΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΟΜΠΑΣΤΟΥΝΑ? ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΛΥΦΕΙΣ ΡΕ ΑΘΛΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ? ΞΥΡΙΣΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O συγκεκριμένος ρασοφόρος είναι γνωστός οικουμενιστής και γλείφτης του Πάπα και των Εβραίων.

    Τα περισσότερα χριστιανικά ιστολόγια τον κράζουν αγρίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.