Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

"ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ" ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ


ΚΑΙ ΛΕΓΑΜΕ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ... ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ...ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΓΗΣΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ OI ΣΥΡΙΖΟΝΕΟΛΑΙΟΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΧΩΡΟ". ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΧΩΡΟ" ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΘΥΜΙΟ ...1500 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ. ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ :
«Το σκιάχτρο του ολοκληρωτισμού, έβαλε ξανά τα καλά του για να προστατέψει την κοινωνία από την ανομία και τους ταραξίες. Για την ΕΛΑΣ, το πρόβλημα στις γειτονιές του κέντρου δεν είναι οι μαχαιροβγάλτες της Χρυσής Αυγής. Δεν είναι τα κακοποιημένα κορμιά των μεταναστών, ούτε οι μελανοχιτώνες που κυκλοφορούν με εξοπλισμό μάχης, στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Για την ΕΛΑΣ, το πρόβλημα είναι η ύπαρξη κοινωνικών χώρων σαν τη Βίλλα Αμαλίας, που βάζουν φραγμό με την ύπαρξη τους, στον εκφασισμό και τον κοινωνικό κανιβαλισμό.
Δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη ότι ένα χώρος που βρίσκεται για χρόνια στο στόχαστρο των νεοναζί, εκκενώνεται μια μέρα μετά την καταψήφιση από την τρικομματική συγκυβέρνηση μαζί με τη Χρυσή Αυγή*, της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για διελεύκανση του σκανδάλου με τη λίστα Λαγκάρντ. Aπ'ότι φαίνεται ανάμεσα σε κυβέρνηση και Χρυσή Αυγή, οι "χάρες" επιστρέφονται. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει..»
* ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΚΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.