Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ: Να αντιμετωπιστεί ως εγκληματική συμμορία, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ως ηθικός αυτουργός, ο αρχηγός της...



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Για ηθικούς αυτουργούς έκανε λόγο στο διαπλεκόμενο μέγκα ο αυτουργός του λαθρονομοσχεδίου Ραγκούση. Ας γνωρίζει ότι θα έρθει η στιγμή να λογοδοτήσει σε λαικά δικαστήρια για το εγκληματικό του νομοσχέδιο το οποίο έδινε πολιτικά δικαιώματα στο κάθε εγκληματικό αλλοδαπό κατακάθι. Εδώ είναι Ελλάδα μισέλληνα!

Δεν ξέρετε το θέμα κύριε Πρετεντέρη. Και δεν το είπατε καλά και στο δελτίο ειδήσεων, είπε ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου, Νίκος Αλιβιζάτος και υπογράμμισε ότι:

 Αν καταδικαστούν για ποινικά εγκλήματα οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και τους αφαιρεθούν και τα πολιτικά δικαιώματα, θα εκπέσουν του βουλευτικού τους αξιώματος και δεν θα μπορούν να είναι υποψήφιοι ούτε τις επόμενες εκλογές.

Και συνέχισε: Έχουν διαπράξει ήδη σωρεία εγκλημάτων ανάμεσα στα οποία και... η ρατσιστική βία, για τα οποία μπορεί να  διωχθούν αυτεπάγγελτα.

Σύμφωνα με τον καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου , ο αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα πρεπει να διωχθεί ως ηθικός αυτουργός. Κατά τον κύριο Αλιβιζάτο εκεί ακριβώς - στην αντιμετώπιση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ως εγκληματικής συμμορίας - βρίσκεται η ουσία του θέματος .

Και κατεληξε λέγοντας πως αυτό πρότεινε σήμερα και ο κύριος Βενιζέλος και πρέπει να επαινεθεί γι΄αυτό... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.